Acties en aanbiedingen

Persoonlijk advies

Sinds 1935

4000m2 winkel

Alle topmerken onder één dak

Gratis Dolce Gusto bij aanschaf van 2 hoofdkussens

Tijdelijk GRATIS koffiemachine bij 2 Silvana Support kussens

Tot en met 31 december geven wij u een Gratis Nescafé Dolce Gusto koffiemachine bij aanschaf van 2 Silvana Support hoofdkussens!*

De collectie Silvana Support hoofdkussens bestaat uit 6 uitvoeringen: Grenat, Saphir, Emerald, Fluorine, Cristal en Larimar. Deze variëren in dikte en hardheid.

Silvana Support kussen selector

Klik hier en kies uw kussen

 

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden!

Hülsta Mega Design en Multi Forma extra voordelig

Tijdelijk maatwerk voor de standaard prijs!

Tot en met 30 december zijn alle maatwerk aanpassingen voor hoogte en breedte inkortingen bij de Hülsta programma’s Mega Design en Multi Forma GRATIS!

Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Gratis Bottle Stool bij Pode fauteuil Sparkle

Gratis Pode Bottle Stool!

Tot en met 31 december ontvangt u bij aanschaf van een Pode fauteuil Sparkle One (met lage rug) of Sparkle Two (met hoge rug) een Bottle Stool in kleur naar keuze gratis!

De Bottle Stool is een wijnfleshouder, krukje, kaasplateau en bovenal een handig tafeltje dat elke blik naar zich toetrekt.

De Bottle Stool, leverbaar in 5 kleuren eiken, is handig en mobiel, doordat de ‘ring’ die de wijnfles vasthoudt, ook dienstdoet als handgreep.

€ 510 korting op Avek Ninety boxspring

Avek Boxspring Ninety: De jubileumboxspring met vele extra’s!

Avek bestaat 90 jaar! Al 90 jaar lang maakt Avek, in haar eigen fabriek in Friesland, met zorg en vakmanschap de beste bedden en boxsprings. Speciaal vanwege haar 90 jarig jubileum introduceeerd Avek de Boxspring Ninety. Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s, zoals de nieuwe Ninety achterwand, een extra dikke topmatras, een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting. Uw voordeel bedraagt maar liefst € 510,-! Zo heeft u al een zeer complete Ninety boxspring vanaf € 2.395,- !

Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Setprijs korting Harvink de Kaap

De Kaap mét hocker als set voordelig geprijsd.

Harvink fauteuil de Kaap en de hocker zijn voor elkaar gemaakt. Kies de mooiste houtsoort; Amerikaans noten of eiken met blanke lak of gebeitst in zwart, wit of antraciet. Bij aankoop van de fauteuil mét hocker ontvangt u tijdelijk 10% korting!
Setprijs in stof vanaf € 1860,- en in leer vanaf € 2220,-.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Avek 1927 boxspring aanbieding

Avek 1927 boxspring nú vanaf € 2.395,-

De 1927 boxspring wordt met vakmanschap en zorg in de Avek fabriek in Friesland gemaakt. Een comfortabel bed met een aangename prijsstelling, dat geheel volgens uw eigen wensen wordt gemaakt: u heeft keuze uit drie verschillende hoofdborden, verschillende comforttoppers en drie hardheden van de matras. Leverbaar in vele stoffen en stofkleuren en naar keuze vlak of elektrisch verstelbaar.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Gratis pouffe bij Label fauteuil Cheo

Label Cheo pouffe actie

Label Cheo nú met gratis pouffe!

De Cheo fauteuil van het Dutch design merk Label heeft een uitbreiding gemaakt door middel van een bijpassende pouffe. De nieuwe, in het oog springende, Cheo pouffe verhoogt niet alleen het zitcomfort maar is ook licht en makkelijk in gebruik. De Cheo fauteuil en pouffe zijn door Gerard van den Berg ontworpen. En ter introductie van de nieuwe pouffe ontvangt u deze tijdelijk helemaal gratis bij aanschaf van een Cheo fauteuil!

Vraag naar de voorwaarden in de winkel

2e Avek Ninety matras halve prijs!

50% korting op ieder 2e Avek Ninety matras!

De Friese beddenfabrikant Avek bestaat 90 jaar. En om dit te vieren hebben ze speciaal voor u Matras Ninety ontwikkeld. Dit luxe Avek matras wordt met liefde en zorg door vakmensen gemaakt. Ninety biedt u een aantal belangrijke productvoordelen: Het matras heeft 7 comfortzones in zowel de luxe ‘Innerzone latex’ afdeklaag als in de pocketveringkern. Bovendien krijgt u nu maar liefst 50% jubileumkorting op ieder 2e matras.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@wj-zirkzee.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Koopzondag 12.00 - 17.00

Koopzondagen

23 december
30 december
6 januari 2019