https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

Banken & fauteuils

Van modern tot klassiek, van standaard tot op maat. Wat is uw smaak? Onze brede meubelcollectie biedt voor elk wat wils! Naast zitmeubels en woonprogramma's van bekende merken, treft u in onze toonzaal ook een breed assortiment meubels van onze huiscollectie.
 

Leolux

De Leolux meubelcollectie is ruim vertegenwoordigd in onze toonzaal. De Leolux collectie is opgebouwd in twee sfeersegmenten, elk met een eigen karakter. De design meubelen in het segment Sculptures hebben een internationaal onderscheidend design. De Roots meubelen zijn modern vormgegeven leefmeubelen. Zo kiest u binnen een veelzijdige collectie toch gemakkelijk uw eigen stijl.    LEES MEER

Cartel Living

Cartel Living is een toonaangevende producent van moderne meubelen. De collectie bestaat uit betaalbare designmeubelen, gestoffeerd in trendy kleuren, zowel in stof als in leer.
LEES MEER

Pode

De collectie PODE zitmeubelen is speciaal ontworpen voor de designliefhebber met een uitgesproken smaak. Deze fraai vormgegeven, maar betaalbare, collectie banken, fauteuils en tafels.  
LEES MEER

Cloak

Cloak is een opmerkelijke serie banken, strak vormgegeven en perfect uitgevoerd. De ontwerpen van de Cloak collectie zijn van de hand van industrieel ontwerper Hans Daalder.   
LEES MEER

Lookline

De zitmeubelen van Lookline onderscheiden zich door hun doelmatige, rustige lijnen, waardoor deze een tijdloos maar toch modern karakter met zich meedragen. Daardoor laten zij zich gemakkelijk plaatsen in een al bestaand interieurtype.   
LEES MEER
  

Touché

Onze Touché collectie vornmt een eigentijds meubel- concept dat zich onderscheidt door traditioneel vakmanschap, bijzondere vormgeving, eigentijdse kleurstelling en optimaal zitcomfort. Touché meubelen zijn een met vakmanschap vervaardigd Nederlands kwaliteitsproduct en worden handmatig geproduceerd.     LEES MEER

Label

De no-nonsense collectie tijdloze meubelen van het Nederlandse designmerk Label hebben een geheel eigen identiteit en karakter. Meubelen die vooral lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen. Elk Label model heeft zijn eigen identiteit.     
LEES MEER

Harvink

De Dutch Design meubelen van deze fabrikant uit IJsselstein onderscheiden zich door de combinatie van oogstrelend ontwerp met ongeëvenaard zitcomfort. De Harvink ontwerpen zijn altijd een tikje eigenzinnig, met de hand geproduceerd vakwerk.    
LEES MEER

Mlokaal

De Mlokaal collectie bestaat uit banken, fauteuils en eetkamerstoelen van puur Nederlands vakwerk van topkwaliteit. Het lokaal geïnspireerde design wordt gemaakt van alleen de allerbeste materialen. Met deze modellen met een eigenwijs karakter bent u in staat een woonmix samen te stellen die u nergens anders tegenkomt!