https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

Cloak meubelen

Cloak is een opmerkelijke serie banken, strak vormgegeven en perfect uitgevoerd. De ontwerpen van de Cloak collectie zijn van de hand van industrieel ontwerper Hans Daalder.

Essentieel aan de ontwerpen is het woord 'puur'. Puur in comfort, puur in eenvoud, puur in kwaliteit, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. De meubelen ogen ingetogen en blijken in de praktijk opmerkelijk rustgevend, zowel visueel als ook in het feitelijke gebruik. De Cloak meubelen zien er volkomen logisch uit, alsof ze er altijd al geweest zijn en toch zien ze er ook volstrekt eigentijds uit. Ze stralen een 'tijdloos enthousiasme' uit. De meubelen kunnen naar wens worden bekleed met stof of leer.

Cloak design meubelcollectie Zirkzee Wonen en Slapen

In onze toonzaal treft u de onderstaande modellen uit de Cloak meubelcollectie. Wij adviseren u vooraf contact met ons op te nemen indien u een specifiek model in onze toonzaal wil bewonderen.

Cloak Stone

Het model "Stone" is een heel strakke, moderne bank. Als een horizon loopt de opening tussen zitting en rug dwars door het nieuwe model "Stone" van de collectie Cloak van zitmeubelfabrikant Havee Meubelen uit Culemborg. Een uitgekiende, elegante pootconstructie zorgt voor stabiliteit én een fraai detail in deze bank. De losse onderdelen smelten als het ware samen en vormen een harmonisch geheel. Het onderscheidende, hoogwaardige design laat zich met geen enkele andere bank vergelijken.

Cloak Sky

Cloak bank Sky kenmerkt zich door scherpe, vernieuwende lijnen die toch vertrouwd aandoen. Zitten, hangen, liggen, slapen......"Sky" is een luchtig nestje, met fantastisch zitcomfort ! Deze bank is leverbaar zowel met armleuningen als zonder armleuningen. In onze toonzaal treft u zowel de bank met armen als de Love Seat zonder armen in Ploegstof Wool.

Cloak Pacific

Design bank Pacific is de "Grande Dame" uit de "Cloak" collectie. De verrassende verhoudingen tussen zitting en rug, met losse of zwevende armleggers maken van de "Pacific" een onvervalste publiekslieveling! De bank is leverbaar met of zonder zwevende armleuningen. Optioneel zijn een in hoogte verstelbare hoofdsteun en zelfs een uitschuifbare voetenbank leverbaar. In onze toonzaal treft u zowel de bank met armen als de Love Seat zonder armen in Ploegstof Bergen.

Cloak Sand

Een bank, die uit één stuk gegoten lijkt ! De eenvoud en rust van de belijning van "Sand" heeft designliefhebbers vanaf het begin aangesproken. In de "Cloak" collectie heeft de "Sand" de status van evergreen dan ook méér dan verdient ! In onze toonzaal treft u de getoonde hoekbank Sand in Kvadrat stof Hallingdal.