https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

Nieuw in onze collectie: Dock Four Stylepads

Creër nu uw eigen unieke wanddecoratie met de stylepads van Dock Four! Stylepads zijn eigentijdse wandpanelen, leverbaar in diverse afmetingen en materialen die u zelf eindeloos kunt combineren tot unieke wanden, toe te passen in elke ruimte.

De installatie deze unieke wandbekleding is simpel en snel. De bovenste frames worden met twee schroeven aan de and bevestigd. De andere frames kun je heel eenvoudig koppelen met de meegeleverde koppelstukken. Tot slot klik je de Stylepads perfect passend in de frames. En... Je haalt ze net zo makkelijk weer los. Je kunt de Stylepads dus in een handomdraai verplaatsen en wisselen; plug and play!

Eindeloos variëren en combineren 

De Dock Four wandpanelen zijn niet alleen leverbaar in lak, houtfineer, leer, betonlook, stof, krijtbord, vinyl, maar bijvoorbeeld ook met elke fotoprint naar keuze! Daarnaast kunnen de wandpanelen worden voorzien van bijvoorbeeld boekenplanken, (USB)-stopcontacten, lampjes klokken, sleutelhangers en nog veel meer! De toepassingen zijn nagenoeg eindeloos: als plankje met verlichting naast uw bed, opbergplek voor uw sleutels in de hal, wandpaneel in uw keuken of kantoor....

Last van keuzestress? Stel samen met een van onze binnenhuisadviseurs uw persoonlijke wanddecoratie digitaal samen en laat u verrassen door de mogelijkheden!