https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

Familiebedrijf

“Zirkzee Wonen en Slapen is een echt familiebedrijf.
In de jaren ’20 van de vorige eeuw ging mijn grootvader
met een hondenkar van deur tot deur in de Leidse regio
om textiel te venten. In 1935 openden mijn grootouders
de zaak W.J. Zirkzee Textielhandel en Woninginrichting
in de Van ’t Hoffstraat 7 in de Professorenwijk in Leiden.
Midden jaren ’70 werd vervolgens een nieuw pand
gebouwd aan de Zeemanlaan 22 in Leiden.
De woninginrichting afdeling verhuisde naar het nieuwe
pand  en kreeg de naam Interieurverzorging Zirkzee. 

4000m2 woongemak

In 1995 verhuisde het bedrijf vervolgens naar de Lammenschansweg 138, het voormalige pand van carrosseriebedrijf Deckers. Door de jaren heen is het bedrijf behoorlijk gegroeid; Aan de Lammenschansweg 138 in Leiden vindt u een 4000 m2 grote showroom met prachtige presentaties. Zirkzee Wonen en Slapen heeft een compleet aanbod; meubelen, bedden, woningtextiel en accessoires. Daarnaast bedienen we de business-to-business markt, met Zirkzee Projectinrichting. Dit onderdeel is gericht op de bedrijven en verzorgt de stoffering van o.a. kantoren, scholen en zorginstellingen.”

Meubelen

“Al sinds 1935 zijn wij dé specialist in Leiden op het gebied van woninginrichting. Door de veelzijdigheid van onze collectie kunnen we voor de klant desgewenst heel hun huis inrichten en gaan zelfs nog een stap verder door samenwerking met lokale aannemers, stukadoors en schilders verzorgen we geregeld de hele verbouwing van een woning. Wij hebben een aantal toonaangevende en exclusieve merken in huis. Op onze meubelafdeling treft u onder andere de merken Leolux, Hülsta, Interstar, Touché, Cartell Living en Cloak.

Bedden en matrassen

Ook onze slaapafdeling is van hoog niveau: Naast de merken Mline en Norma is hier ook onze Auping Select Shop te vinden. Het neusje van de zalm qua slaapcomfort vormt de ErgoSleep collectie maatwerk matrassen. Ook voor slaapkamerkasten, met behulp van een 3D computer tekenprogramma voor u op maat gemaakt, bent u bij ons op het juiste adres. Laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden van de kasten van Hülsta en Noteborn!

Woningstoffering

Voor de stoffering van uw woning treft u bij ons een grote collectie gordijnen, raamdecoratie, tapijt, parket, laminaat en PVC. Hier voeren wij onder andere de merken Artelux, Kendix, De Ploeg, M.I.D., Van Besouw, Desso, Quickstep, MFlor en Luxaflex. Wij hebben zelfs als één van de weinige Luxaflex® dealers in Nederland, een complete Luxaflex® Gallery Shop in de winkel staan! In dit 'Experience Centre' wordt de gehele collectie van het merk Luxaflex® in al haar aspecten getoond.

Vakmensen

Bij producten van hoog niveau hoort ook een team van hoog niveau. Ik, Willem-Jan Zirkzee, werk samen met een team van zo’n 15 vakmensen. Onze stoffeerders verzorgen de meubelmontage en stoffering. We hebben ervaren verkoopadviseurs en ook een eigen binnenhuisarchitect in huis. Omdat we alles zelf in huis hebben, kunnen we snel schakelen. We kunnen onze klanten van A tot Z bedienen.“Even een nieuw dekbed kopen” of “Wij zoeken een totaal nieuwe inrichting”, het kan bij ons allemaal.