https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

M Line, Sleep well. Move Better

Zirkzee Wonen en Slapen is M Line 5* dealer. In onze toonzaal kunt u vrijwel de gehele collectie
M Line uitproberen in onze uitgebreide M Line studio.

M Line kwaliteit

Met M Line producten haalt u kwaliteit in huis. Dankzij uitvoerige TUV en TNO testen zijn kwaliteit en duurzaamheid van alle M Line producten gegarandeerd. Daarnaast zijn alle producten ook LGO en öko-tex gecertificeerd. Dit betekent dat u 10 jaar garantie krijgt op de Slow Motion matrassen (uitgezonderd de Slow Motion I en II). Daarnaast biedt M Line u 90 dagen omruilgarantie op haar matrassen, zodat u zelf het comfort kunt testen.

M Line matrassen

M Line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco-elastich materiaal welke zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Hierdoor zorgen M Line matrassen voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en een betere bloedsomloop tijdens het slapen. Bovendien kunt u op een M Line matras eenvoudig draaien tijdens uw slaap. U bent verzekerd van een perfecte ventilatie en een optimale hygiëne. Zó haalt u het maximale uit de nacht.

Meer weten over welke M Line het beste bij ú past? Klik hier voor de M Line matrassenwijzer

M Line kussens

Ook alle M Line kussens zijn gemaakt van het revolutionairvisco-elastisch M Line materiaal. De kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als u hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. Zirkzee Wonen en Slapen beschikt biedt u de mogelijkheid voor aanschaf een testkussen thuis uit te proberen.

M Line boxsprings

De M Line boxsprings combineren ergonomisch design met een veelvoud aan opties, accessoires en stofkleuren om geheel naar eigen wens een boxspring samen te stellen. Met dit slaapsysteem haalt u niet alleen een uitstekend bed in huis, u bent gegarandeerd van de nieuwste inzichten in comfortabel slapen. Er is een breed scala aan mogelijkheden, zo is er de keuze uit de vlakke of elektrisch verstelbare variant. Er zijn verschillende modellen hoofdborden beschikbaar en u kunt het voetbord kiezen dat het beste aansluit bij de hoogte van uw matrassen. Tevens is er in de uitgebreide collectie bekledingsstoffen altijd wel een stof die u aan zal spreken.

M Line Multi Motion

De Multi Motion I bedbodem blinkt uit door goede ventilatie, uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem en een grote verscheidenheid aan leverbare opties en accessoires. De bodem biedt perfecte ondersteuning voor ieder type matras. De Multi Motion I bedbodem is verkrijgbaar als stand alone bedbodem en als inleg bedbodem. De Multi Motion I stand alone bedbodem is gebaseerd op de inleg bedbodem en is voorzien van hetzelfde bovendek en ligcomfort. In plaats van een houten omranding is deze bodem voorzien van een metalen kader met sierstrip. De inleg bedbodem is in aangepaste maatvoering verkrijgbaar en daardoor kan deze in elk ledikant geplaatst worden. De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard uitgerust met een nekverstelling en een draadloze afstandsbediening.