https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

Marmoleum

Marmoleum® is de merknaam van linoleumvloerbedekking geproduceerd door de Nederlandse fabrikant Forbo Flooring te Krommenie. Linoleum is een duurzame vlakke vloerbedekking die prima tegen een stootje kan. Linoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke ingrediënten als lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen, pigment en jute. Linoleumvloeren zijn comfortabel, makkelijk in onderhoud en kunnen goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Door de vele kleuren en verschijningsvormen past deze vloerbedekking bij elke stijl en ieder interieur.

Decoratief

Tegenwoordig worden linoleumvloeren steeds vaker decoratief geïnstalleerd, zoals het werken met figuren en patronen, verschillende kleurvakken of kleurbanen. Naast de bekende rollen op 200 cm. breed, is Marmoleum ook verkrijgbaar als Marmoleum tegels en Marmoleum click, een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk, dat eenvoudig zelf is te installeren.

Marmoleum Modular by VT-Wonen

Marmoleum Modular by vtwonen bestaat uit drie dessins: Lines, Shades en Marble en in totaal 17 kleuren. De voordelen van Marmoleum zijn legio: het voelt prettig aan uw (blote) voeten, is eenvoudig schoon te maken en eindeloos te combineren met elke woonstijl en daarnaast ook ideaal voor vloerverwarming.

Marmoleum® shop-in-shop

Voor een totaaloverzicht van alle Marmoleum collecties kunt u terecht in de uitgebreide Marmoleum shop-in-shop in onze toonzaal. Alle Marmoleumkleuren zijn hierin op grote stalen aanwezig. Tevens zijn wij door de fabrikant benoemd tot Marmoleum® club partner: de beste adviseur en vakman als het gaat om service en installatie van Marmoleum®.

Ondervloeren

Marmoleum® is op vrijwel iedere ondervloer aan te brengen mits deze wel voldoende vlak en drukvast is. Wel moeten de ondervloeren meestal van te voren worden geëgaliseerd of worden uitgevlakt met daarvoor bestemde MDF-platen. Indien er een MDF-Foam laag wordt aangebracht onder de MDF-uitvlaklaag ontstaat er een nog betere contactgeluid isolatiewaarde.

Touch… voel de natuur

De kwaliteit Touch® luidt een nieuwe generatie natuurlijke vloeren in. Aan de basis van Touch ligt een innovatieve vloerbekleding gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen. Maar wat zeker zo belangrijk is: ze combineert het gebruiksgemak van linoleum met het warme gevoel van een kurkvloer. Het resultaat is een milieuvriendelijke én karaktervolle vloer die probleemloos past bij de laatste trends in mode, architectuur en interieurdesign. Het is een spannende vloer met een unieke reliëfstructuur en mat-glanseffect.