Banken & fauteuils

Persoonlijk advies

Sinds 1935

4000m2 winkel

Alle topmerken

Banken en fauteuils

Van modern tot klassiek, van standaard tot op maat. Wat is uw smaak? Onze brede meubelcollectie biedt voor elk wat wils! Naast zitmeubels en woonprogramma’s van bekende merken, treft u in onze toonzaal ook een breed assortiment meubels van onze huiscollectie.

Leolux

Leolux designmeubelen Zirkzee Leiden

De Leolux meubelcollectie is ruim vertegenwoordigd in onze toonzaal. De Leolux collectie is opgebouwd in twee sfeersegmenten, elk met een eigen karakter. De design meubelen in het segment Sculptures hebben een internationaal onderscheidend design. De Roots meubelen zijn modern vormgegeven leefmeubelen. Zo kiest u binnen een veelzijdige collectie toch gemakkelijk uw eigen stijl.    LEES MEER

Cartel Living

Cartel Living banken Zirkzee Leiden

Cartel Living is een toonaangevende producent van moderne meubelen. De collectie bestaat uit betaalbare designmeubelen, gestoffeerd in trendy kleuren, zowel in stof als in leer.  
LEES MEER

Pode

Pode Design Shop Zirkzee Leiden

De collectie PODE zitmeubelen is speciaal ontworpen voor de designliefhebber met een uitgesproken smaak. Deze fraai vormgegeven, maar betaalbare, collectie banken, fauteuils en tafels.  LEES MEER

Cloak

Cloak designmeubelen Zirkzee Leiden

Cloak is een opmerkelijke serie banken, strak vormgegeven en perfect uitgevoerd. De ontwerpen van de Cloak collectie zijn van de hand van industrieel ontwerper Hans Daalder.  LEES MEER

Lookline

Lookline maatwerk zitmeubelen Zirkzee Leiden

De zitmeubelen van Lookline onderscheiden zich door hun doelmatige, rustige lijnen, waardoor deze een tijdloos maar toch modern karakter met zich meedragen. Daardoor laten zij zich gemakkelijk plaatsen in een al bestaand interieurtype. 
LEES MEER

Touché

Touché designmeubelen Zirkzee Leiden

Onze Touché collectie vornmt een eigentijds meubel- concept dat zich onderscheidt door traditioneel vakmanschap, bijzondere vormgeving, eigentijdse kleurstelling en optimaal zitcomfort. Touché meubelen zijn een met vakmanschap vervaardigd Nederlands kwaliteitsproduct en worden handmatig geproduceerd. 
LEES MEER

Label

Label designmeubelen Zirkzee Leiden

De no-nonsense collectie tijdloze meubelen van het Nederlandse designmerk Label hebben een geheel eigen identiteit en karakter. Meubelen die vooral lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen. Elk Label model heeft zijn eigen identiteit.
LEES MEER

Harvink

Harvink Dutch designmeubelen Zirkzee Leiden

De Dutch Design meubelen van deze fabrikant uit IJsselstein onderscheiden zich door de combinatie van oogstrelend ontwerp met ongeëvenaard zitcomfort. De Harvink ontwerpen zijn altijd een tikje eigenzinnig, met de hand geproduceerd vakwerk.
LEES MEER

Évidence Living

Évidence is vertrouwd Nederlands design voor mensen die weten wat ze willen. Een collectie met bewezen modellen, ontwikkeld en vervaardigd door de experts van het Nederlandse designmerk Leolux uit Venlo. Banken en fauteuils die u verwennen met topkwaliteit en eindeloos comfort, en in elk interieur tot hun recht komen.

Speciaal voor u selecteerden zij de mooiste materialen en uitvoeringen, die u smaakvol kunt combineren. Kies bijvoorbeeld voor luxe leer, de mooiste stoffen of het unieke gevoel van Alcantara. Daarnaast bieden bijna alle modellen u de mogelijkheid om de zithoogte en -diepte aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Zo kiest u met Évidence voor bewezen kwaliteit in comfortabel en compact zitten. LEES MEER

ROM meubelen

De Belgische fabrikant Rom is specialist in comfortabel en relaxed zitten. De Rom collectie omvat een zeer uitgebreid assortiment banken en fauteuils die naar keuze zijn te voorzien van slimme comfortfuncties als verstelbare hoofdsteunen en voetenbanken.

De verschillende banken zijn zowel als rechte- of als hoekbank mogelijk. Daarnaast behoort ook maatwerk in breedte en zithoogte tot de opties. Op deze manier komt Rom tegemoet aan uw individuele wensen qua design en comfort, kwaliteit en functionaliteit. LEES MEER

Mooi Wonen

Mooi Wonen banken en fauteuils Zirkzee Leiden

De Mooi Wonen meubelcollectie bestaat uit banken, fauteuils en eetkamerstoelen van puur Nederlands vakwerk van topkwaliteit. Het lokaal geïnspireerde design wordt gemaakt van alleen de allerbeste materialen. Met deze modellen met een eigenwijs karakter bent u in staat een woonmix samen te stellen die u nergens anders tegenkomt!

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Koopzondag 12.00 - 17.00

Koopzondagen

22 december
1e én 2e Kerstdag GESLOTEN
29 december
Nieuwjaarsdag GESLOTEN
5 januari
26 januari
23 februari