Kasten & Dressoirs

Persoonlijk advies

Sinds 1935

4000m2 winkel

Alle topmerken

Hülsta

Het Duitse topmerk Hülsta is wereldwijd de maatstaf voor systeemmeubelen van de allerhoogste kwaliteit. Hoe saai zou het leven zijn als alle mensen hetzelfde zouden zijn en dezelfde smaak zouden hebben? Met onze meubelen dragen wij gelukkig bij aan uw individualiteit en helpen u bij het gestalte geven aan een inspirerende leefomgeving. Het merk Hülsta is gericht op mensen die midden in het leven staan en een hoog kwaliteitsbewustzijn hebben. Met een collectie van 60 meubelprogramma’s in uitvoeringen van laqué tot massief hout biedt Hülsta u schier onuitputtelijke woonideeën. In onze toonzaal treft u onder andere de Hülsta woonprogramma’s Mega Design, Tameta, Neo, Scopia, Nuria, Tetrim, Madeira, Gentis, Multi Varis en Fena. Tevens zijn wij Dealer Slapen van dit gerenommeerde merk. Uw persoonlijke woonprogramma teken wij 3D met het Furnplan computerprogramma (bel ons eerst voor een afspraak: 071-5323848).

LEES MEER

Nova Mobili

Novamobili is een Italiaanse fabrikant die stijlvol, modern design levert voor een betaalbare prijs. De collectie omvat zowel wandsystemen, TV-kasten, boekenkasten, dressoirs, roomdividers en kasten voor de woonkamer als linnenkasten en nachtkastjes voor de slaapkamer. Uw persoonlijke wandopstelling maken wij 3-dimensionaal zichtbaar in het speciaal voor Nova Mobili ontworpen computerprogramma (bel ons eerst voor een afspraak: 071-5323848).

LEES MEER

now! by hülsta

Now14 wandmeubel Zirkzee Leidennow! by hülsta is een dochteronderneming van het bekende Duitse meubelmerk Hülsta. Dit merk is  beroemd om zijn hoge kwaliteit, enorme functionaliteit en uitmuntende designs. Met now! by hülsta bewijst hülsta opnieuw zijn pioniersgeest, want het is wereldwijd de eerste collectie merkmeubelen die een fabrikant uit voorraad kan leveren.  Now! woonprogramma’s bestaan uit losse modules. Deze kunnen, naar believen, op en/of naast elkaar geplaatst worden en bieden daardoor de mogelijkheid interieurs individueel gestalte te geven. Daarnaast zijn de wandmeubelen en kasten, omdat ze eindeloos aangebouwd kunnen worden, naar believen uit te breiden.

LEES MEER

Saunaco

Het Belgische desingmerk Saunaco produceert moderne, hoogkwalitatieve woonkamermeubelen. Saunaco meubels worden met ambachtelijke kwaliteit vervaardigd met geavanceerde, moderne machines. De meubelen van Saunaco staan bekend om hun strakke design met duizenden mogelijkheden. In onze toonzaal tonen wij u de collecties Cas, Nyro, Kopenhagen en Napels.

LEES MEER

Banz Bord

De Nederlandse fabrikant Banz Bord biedt u dé oplossing voor uw zwevend wandmeubel op maat! Wat een design wandmeubel van Banz Bord uniek maakt is haar zwevende concept, waarbij wandkasten en wandplanken onafhankelijk van elkaar op elke plek, onzichtbaar aan de wand kunnen worden gemonteerd. De ongekende flexibiliteit in vorm, kleur én maatvoering die hier uit voortkomt verschaft u een ongekende vrijheid om uw wandmeubel volledig naar uw eigen voorkeur samen te stellen. Daarbij maakt het strakke, volkomen tijdloze design van Banz Bord meubels dat u er niet snel op uitgekeken zult raken.

LEES MEER

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen