https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

now! by hülsta

now! by hülsta is een dochteronderneming van het bekende Duitse meubelmerk Hülsta. Dit merk is  beroemd om zijn hoge kwaliteit, enorme functionaliteit en uitmuntende designs. Met now! by hülsta bewijst hülsta opnieuw zijn pioniersgeest, want het is wereldwijd de eerste collectie merkmeubelen die een fabrikant uit voorraad kan leveren. Now! woonprogramma’s bestaan uit losse modules. Deze kunnen, naar believen, op en/of naast elkaar geplaatst worden en bieden daardoor de mogelijkheid interieurs individueel gestalte te geven. Daarnaast zijn de wandmeubelen en kasten, omdat ze eindeloos aangebouwd kunnen worden, naar believen uit te breiden.

Digitaal tekenprogramma FurnPlan

De door u gekozen meubelen kunnen door Hülsta dus snel worden geleverd en de montage is zo simpel, dat u er nauwelijks gereedschap voor nodig heeft. Desgewenst kunnen de meubels ook door onze monteurs vakkundig worden geplaatst. Onze binnenhuisadviseurs kunnen voor u met behulp van het FurnPlan tekenprogramma een digitaal ontwerp maken van uw Now! meubel.

Het stijlvolle now: now! no.14

Eenvoudig maar indrukwekkend: houdt u van bijzondere dingen, maar stelt u een rechtlijnig, tijdloos en helder design op prijs? Dan is now! no.14 wat u zoekt. Hoogglans geaccentueerd met structuuressen of kernnoten – maar ook met geraffineerde elementen van glas: innovatieve glaskappen transformeren sideboards tot extravagantie vitrines en wandplanken tot expositievlakken.

Het trefzekere now: now! time

Relaxen, ontspannen, kletsen, maar ook knoeien, huppelen, de boel omgooien– now! time biedt een thuis dat jou onder alle levensomstandighedentrouw en robuust begeleidt. now! is er voor wonen, eten, slapen, werken –kortom, je kunt in now! time prima leven. En dankzij tijdloos design enuitstekende verwerking zo lang als je wilt. Als je meubels met nieuweideeën mee moeten groeien en jij nonchalance belangrijk vindt, kies jijuit zes verschillende oppervlakken in hoogglans, lak en hout, die zichheel makkelijk laten combineren. Vaak is het resultaat zo verrassend datwij soms verbaasd zijn dat wij er zelf niet op gekomen zijn.

Het speelse now: now! Vision

now! vision maakt gelukkig – met zijn klassieke sobere uitstraling, maar wel heel speels qua opbouw en verkrijgbaar in vele varianten. Dankzij het aanbouwsysteem kun je al je ideeën realiseren: neerzetten, ophangen, rangschikken, open, met glas of gesloten, eenkleurig of geaccentueerd, in lak, hoogglans en hout. En altijd van allerbeste kwaliteit. Naar wens zelfs verkrijgbaar met eigen soundsysteem.

now! Flexx en now! Slide slaapkamerkasten

now! flexx is anders. Verscheidenheid is een must bij dit programma. Van binnen en buiten. Want met twee breedtes, twee hoogtes, om de hoek en met schuif- en draaideuren zijn er veel mogelijkheden. Tenslotte is now! flexx met zijn 6 oppervlakken combineerbaar met alle now! by hülsta slaapkamers.

Met tableaus, glas- en houtschuifladen, schoenenladen, legplanken en functionele elementen is zijn innerlijke waarde zo fantastisch, dat u bijna in de verleiding komt hem een eigen kamer te gunnen. Waarom eigenlijk niet – want ook een walk-in-closet is mogelijk.

Now! Sleeping

Ledikanten zijn er veel, maar niet elke is zo mooi van vorm en comfortabel als die van now!. Hoofdbord, frame, poten en nachtkastjes kies je naar eigen smaak. De bedomrandingen zijn zowel in lak als houtfineer leverbaar, en de hoofdborden naar keuze in stof of kunstleer. Stel jouw ideale now! bed gewoon helemaal zelf samen!

Now! by hülsta collectie Zirkzee Wonen en Slapen

In onze toonzaal treft u de volgende modellen uit de Now! meubelcollectie: de meubelprogramma's Now 14, Now Vision en Now Time, ledikanten Now 14 en Now Time en slaapkamerkasten Now Flexx en Now Slide. Wij adviseren u vooraf contact met ons op te nemen indien u een specifiek model in onze toonzaal wil bewonderen.