https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

Onderhoudsmiddelen

In onze winkel treft u een uitgebreid assortiment reiniging- en onderhoudsmiddelen, specifiek afgestemd op de producten in ons assortiment. Vraag een van onze binnenhuisadviseurs advies welk middel het meest geschikt is voor het onderhoud van bijvoorbeeld uw gordijnen, tapijt, vinyl, Marmoleum, parket, laminaat of meubelstuk. Een verkeerd onderhoudsmiddel kan het product namelijk beschadigen!

Tapijt, vinyl, PVC en Marmoleum

Voor het reinigen van vlekken in tapijt adviseren wij de niet agressieve vlekkenspray TMC 520 of James Vlekkenspray. Voor het onderhoud van vinyl, PVC en Marmoleum leveren wij Forbo Polish, Forbo Cleaner en Monel. Voor PVC stroken adviseren wij een matte of glimmende polymeer was zoals de MFlor Polish of Secura van dr. Schutz.

Parket en laminaat

Parketvloeren kunnen naar keuze worden gelakt, geolied en in de was worden gezet. Ons assortiment bevat verschillende onderhoudsmiddelen voor al deze soorten vloerafwerking, onder andere van Woca en Quickstep.

Houten meubelen

Afhankelijk van de afwerking van uw kast of tafel kunt u bij ons terecht voor meubelwas, bijenwas, meubelolie, teakolie, palissanderolie en impregneer. Voor reparaties van gelakte of gebeitste meubels leveren wij ook lakstiften en gekleurde stopwas.

Meubelstof

Voor meubelstoffen leveren wij zowel reinigingsmiddelen om vlekken te verwijderen, als ook beschermingsmiddelen zoals de Sofa Shield protector om de stof te impregneren en vlekken te voorkomen. Ook voor microvezel stoffen als Alcantara leveren wij speciale onderhoudsmiddelen.

Leer

Met name het onderhoud van uw leren zitmeubel luistert nauw. Leer dient regelmatig gevoed te worden om uitdroging te voorkomen. Het toe te passen onderhoudsmiddel is afhankelijk van de afwerking van het leer. Zo zijn er leersoorten die met een was behandeld dienen te worden, anderen met een olie of (gekleurde) ledercrème. Voor al deze leersoorten hebben wij speciale onderhoudsmiddelen in ons assortiment. Ook voor kleurmiddelen om beschadigingen in het leer te verhelpen kunt u bij ons terecht.

Meubelgarantplan

Wanneer u bij Zirkzee Wonen en Slapen een nieuwe bank, fauteuil of stoel aanschaft heeft u de mogelijkheid tegen een aantrekkelijke prijs het MeubelGarantPlan voor uw zitmeubel af te sluiten. Het MeubelGarantPlan biedt u de zekerheid van 5 jaar onbezorgd genieten. Indien er binnen 5 jaar vlekken, ballpointstrepen of zelfs brandgaatjes in de bekleding ontstaan (die u niet zelf kunt verhelpen) dan wordt dit kosteloos door een reinigingsexpert bij u thuis verholpen. Tevens heeft u recht op reparatie tegen sterk gereduceerd tarief bij andersoortige schades. Dat is de kracht van het MeubelGarantPlan!

Bij de aanschaf van het MeubelGarantPlan Leder ontvangt u de Fixx Leather Care Kit en bij het MeubelGarantPlan Textiel de Fixx Textile Care Kit. Deze onderhoudskits bestaan uit een protector voor een optimale bescherm- laag en uit een cleaner waarmee vrijwel alle vlekken verwijderd kunnen worden. Zo houdt u uw fraaie zitmeubelen in optimale conditie.