Marmoleum® shop-in-shop Zirkzee Wonen en Slapen

Voor een totaaloverzicht van alle Marmoleum collecties kunt u terecht in de uitgebreide shop-in-shop in onze toonzaal. Alle series en kleuren zijn hierin op grote stalen aanwezig. Tevens zijn wij door de fabrikant benoemd tot Marmoleum® specialist: de beste adviseur en vakman als het gaat om service en installatie van Marmoleum®.

Marmoleum vloeren

Marmoleum® is de merknaam van linoleumvloerbedekking geproduceerd door de Nederlandse fabrikant Forbo Flooring te Krommenie. Linoleum is een duurzame vlakke vloerbedekking die prima tegen een stootje kan. Linoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke ingrediënten als lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen, pigment en jute. Linoleumvloeren zijn comfortabel, makkelijk in onderhoud en kunnen goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Door de vele kleuren en verschijningsvormen past deze vloerbedekking bij elke stijl en ieder interieur.

 

Decoratief

Tegenwoordig worden linoleumvloeren steeds vaker decoratief geïnstalleerd, zoals het werken met figuren en patronen, verschillende kleurvakken of kleurbanen. Naast de bekende rollen op 200 cm. breed, is Marmoleum ook verkrijgbaar als Marmoleum tegels en Marmoleum click, een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk, dat eenvoudig zelf is te installeren.

Ondervloeren

Marmoleum® is op vrijwel iedere ondervloer aan te brengen mits deze wel voldoende vlak en drukvast is. Wel moeten de ondervloeren meestal van te voren worden geëgaliseerd of worden uitgevlakt met daarvoor bestemde MDF-platen. Indien er een MDF-Foam laag wordt aangebracht onder de MDF-uitvlaklaag ontstaat er een nog betere contactgeluid isolatiewaarde.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
Whatsapp: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

I.v.m. Coronalockdown is de winkel gesloten
Wel zijn wij telefonisch bereikbaar:

Maandag 13.00 - 17.00
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag -
Koopzondag -

Koopzondagen

Zondag 28 februari
Zondag 28 maart