Avek bedden en matrassen

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Onze kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. We maken vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen we een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie en daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.

Avek boxspring 1927

De 1927 boxspring: Een comfortabel bed, gemaakt met kwalitatief goede materialen met een aangename prijsstelling. Creëer uw Boxspring 1927 op maat, volgens uw eigen wensen. De basis van elke 1927 boxspringbed is de goed ondersteunende boxspring met een duurzame pocketvering. Uw lichaam wordt door de combinatie van de box, de royale pocketveringmatras en de luxe topmatras optimaal ondersteund en is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare boxspring brengt u het bed met een druk op de knop eenvoudig naar de gewenste stand. Een verstelbaar bed is handig als u in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen door met één druk op de knop het rug- of voetendeel te verstellen.

Avek boxspring Ninety

Boxspring  Ninety is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam® HR kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar uw lichaamscontouren. Zo ligt u nog lekkerder en valt u sneller in slaap. Vanwege het 90 jarig jubileum van de fabrikant  ontvangt u tijdelijk een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting. Het voordeel bedraagt maar liefst 510 Euro! Er is al een zeer complete Ninety boxspring voor 2.395 euro!

De boxspring is tegen meerprijs ook elektrisch verstelbaar leverbaar.

Avek matras Ninety

Op een Ninety Matras slaapt u heerlijk comfortabel. Het matras heeft 7 comfortzones in zowel de luxe ‘Innerzone latex’ afdeklaag als in de pocketveringkern. Zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er samen met de comfortzones voor dat uw lichaam op de juiste plekken ondersteund wordt. En uw schouders en heupen precies voldoende kunnen ‘wegzakken’ in de matras. Zo vormt de matras zich optimaal naar uw contouren waardoor u heerlijk ligt en sneller in slaap valt. Matras Ninety is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct! Het matras heeft een kern van thermisch geharde 6-slags pocketveren, waardoor de matras een lange levensduur heeft en lang zijn veerkracht behoudt. Voor de Ninety matrassen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. In verband met het 90-jarig jubileum van Avek ontvangt u nu tijdelijk 50% korting op elk 2e Ninety matras!

Matrassen met verwarming

Veel mensen hebben in de herfst en winterperiode last van koude voeten. Vooral voor vrouwen is dit een bekend fenomeen. Het hebben van koude voeten is niet alleen erg onprettig, maar hindert ook het inslapen. Gelukkig biedt de Avek voetverwarming daarvoor een prima oplossing, hiermee geniet u van aangenaam warme voeten in bed en tijdens het inslapen.

De verwarming wordt na gebruik via de timerfunctie automatisch weer uitgeschakeld. De voetverwarming is optioneel o.a. leverbaar op de Avek Ninety matrassen en topmatrassen van de Ninety boxspring en 1927 boxspring. Het verwarmingselement wordt bediend met een afstandsbediening, die zich net als de transformator buiten de matras bevindt. Het toegepaste verwarmingselement is 100% veilig en bewezen betrouwbaar. Het wordt al jaren toegepast als stoelverwarming in de auto industrie.

Onderschuifbedden Duet en Twin

Voor elke slaapwens is er een flexibele oplossing, ook voor onverwachte logés. Zo hebben we dubbeldivanbedden waar je snel een tweepersoonsbed van maakt. Na het opruimen nemen onze ruimtebesparende bedden minimale ruimte in. Het tweepersoonsdivanbed bestaat uit een bovenbed met bijbehorend onderschuifbed. Zo bent u altijd klaar voor onverwachte logés. Met het grootste gemak creëert u twee comfortabele en royale slaapplaatsen. Dankzij de wieltjes onder het onderschuifbed, schuift u deze gemakkelijk onder het bovenste bed. Het onderschuifbed is uitklapbaar en dan net zo hoog als het bovenbed. Het Duet bed heeft een lengtegespannen spiraalbodem, het Twin bed een extra duurzaam dwarsgespannen spiraalbodem.

Avek vouwbed Click en Wing

De Avek vouwbedden zijn zeer geschikt voor logés. Met handige wieltjes heeft u het bed zo klaargezet. Geen gasten? In een handomdraai vouwt u het vouwbed gemakkelijk weer op. Uw gasten worden uitgerust wakker door het comfortabele schuimmatras en de ventilerende spiraalbodem. De Wing is een comfortabel en compact vouwbed van 80 cm breed, voor een aantrekkelijke prijs. Vouwbed Click wordt standaard geleverd met een goed schuimmatras van 12 centimeter dik. Samen met de dwarsgespannen spiraalbodem staat dit vouwbed garant voor vele nachten slaapcomfort. Door de royale breedte van 90 cm kunt u met een gerust hart uw logés regelmatig verwelkomen.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden:

13 mei (Hemelvaartsdag)
zijn wij gesloten!

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen