Bree’s New World stoelen en tafels

Meubelen maken is een vak. Een vak met historie en (familie-) tradities. Bree’s New World heeft zijn oorsprong in 1897. De ambachtelijke traditionele stoomtimmerfabriek van weleer is getransformeerd tot een modern ontwerpbedrijf met eigentijdse designmeubelen van spraakmakend ontwerp. Alle verschillende generaties van familie Van Bree werkten in deze unieke meubelfabriek. 
Vanaf het eerste idee van een nieuw meubelontwerp tot en met de aflevering bij de klant zijn mensen onmisbaar. Door hun kwaliteiten en hun gevoel bij het product bepalen zij de kwaliteit van het merk. In de Bree’s New World collectie vindt u meerdere generaties lang deze kenmerken terug. Vandaar dat de mensen achter Bree’s New World méér zijn dan vakmensen en worden daarom Furniture Composers genoemd.

Bree´s New World design meubelen bij Zirkzee Wonen en Slapen

In de showroom van Zirkzee Wonen en Slapen tonen wij u een uitgebreide collectie designmeubelen uit de collectie van Bree´s New World. Zoekt u een specifiek model? Dan adviseren wij u eerst even met ons te bellen!

Bree’s New World eetkamertafels

De collectie design tafels van Bree’s New World omvat onder andere een fraaie, onderscheidende selectie eettafels en salontafels. De zeer uiteenlopende designs, vormen en materialen van onze tafels maken dat Bree’s New World voor (bijna) elk modern interieur wel een geschikt model in huis heeft. Liefhebbers van ronde contouren kunnen bij Bree’s New World terecht voor een unieke ovale eettafel, ronde eettafel of eivormige eettafel. Houdt u het liever strak? Dan heeft u bij ons uiteraard de keuze uit meerdere rechthoekige eettafels, waarvan enkele ook als uitschuifbare eettafel leverbaar zijn. Bovendien zijn diverse modellen zijn zowel als eetkamertafel als salontafel beschikbaar. In onze toonzaal tonen wij u de tafels Shape, Libra, Luna, Shape, Presto, Twinny, Curvo, Cloudy, Twinset en Steely.

Bree’s New World eetkamerstoelen

Bree’s New World biedt u een zeer uitgebreide collectie design eetkamerstoelen waarbij origineel ontwerp en veelzijdigheid centraal staan. Kortom, de klant moet iets speciaals te kiezen hebben! Van eetkamerstoel met of zonder armleuning tot kuipstoel, van eetkamerstoel met freischwinger frame tot sledevoet, van volledig leren eetkamerstoel op wielen tot een zakelijke design stoel op poten, Bree’s New World heeft het! Bovendien zijn diverse van onze modellen leverbaar met verschillende frames om zo optimaal mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant voor wat betreft smaak, functionaliteit en zitcomfort. Geen stoel zit tenslotte hetzelfde voor iedereen! In onze winkel tonen wij u de volgende stoelen uit de Bree’s New World collectie: Ace, Cabana, City, Diamond, Fly, Gaucho, Luna, Lunette, Rikki, Staccato, Tremolo en Tulipan.

Bree’s New World fauteuils

De Bree’s New World collectie design fauteuils is uitermate geschikt voor diegenen die houden van een moderne doch rustige uitstraling van hun interieur.  De spraakmakende, uiteenlopende ontwerpen van onze design fauteuils bieden een dusdanige diversiteit, dat er voor elke klant wel een model aanwezig is met zowel het gewenste zitcomfort als de juiste uitstraling. Wat dacht u van een gedurfde, leren design fauteuil met freischwinger frame, een moderne draaifauteuil met in het oog springende, ronde contouren of toch gewoon een compacte, chique fauteuil op poten? In onza toonzaal tonen wij u de volgende modellen Bree’s New World fauteuils: Adagio, Peggy, Rosie en Ruby.

Bree’s New World banken

De strakke, uiteenlopende modellen design banken van Bree’s New World zijn een smaakvolle toevoeging voor elk modern meubelinterieur. Onze collectie design banken loopt uiteen van 2-zits bank tot 3-zits bank, van stoere relax bank tot trendy, compacte zitbank. Voor liefhebbers van uniformiteit in de zithoek van hun interieur, biedt Bree’s New World een aantal van haar modellen zowel als bank als fauteuil aan. Ook kunt u bij ons terecht voor een steeds populairder wordende eetkamerbank.

Bree’s New World kasten

Kastenprogramma Abitare is een strak en modern vormgegeven collectie design kasten, bestaande uit dressoirs, tv-kasten en bergkasten. De Abitare kasten kenmerken zich door de greeploze schuifdeuren en de terugliggende laden. Abitare kasten kunnen geplaatst worden op een zwart geëpoxeerd, metalen onderstel of op kunststof stelvoeten. Hiernaast kunnen deze kasten ook hangend aan de wand bevestigd worden. De schuifdeuren en laden kunnen worden uitgevoerd in diverse lakkleuren of in noten of eiken fineer. De kasten kunnen worden afgedekt met een wit of zwart Fenix NTM® blad: een uniek en zeer innovatief volkern plaatmateriaal met zelf-herstellend vermogen en een extreem mat uiterlijk. Daarnaast zijn de Abitare kasten leverbaar met een prachtig Ceramistone blad. In onze toonzaal tonen wij u diverse kasten Arbitare en het dressoir Mahjongg.

Bree’s New World salontafels

De collectie design tafels van Bree’s New World omvat onder andere een fraaie, onderscheidende selectie salontafels. De zeer uiteenlopende designs, vormen en materialen van onze tafels maken dat Bree’s New World voor (bijna) elk modern interieur wel een geschikt model in huis heeft. 

De Twinny ‘bijzettafeltweeling’ acteert moeiteloos in iedere moderne huiskamer. De ruime, eivormige bladen bieden meer dan voldoende plek voor een flinke bos bloemen of schalen met lekkere hapjes. De bijzettafels Twinny’s hebben net als de eetkamertafel Steely een organisch, volledig asymmetrisch blad en laten zich dan ook erg goed combineren met deze design eettafel. De Twinny’s zijn naast als set, ook als losse bijzettafel leverbaar.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden:

13 mei (Hemelvaartsdag)
zijn wij gesloten!

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen