Cartel Living

Cartel Living is een toonaangevende Nederlandse producent van moderne meubelen. De collectie bestaat uit betaalbare designmeubelen, gestoffeerd in trendy kleuren, zowel in stof als in leer. Deze oer-Hollandse fabrikant staat bekend om zijn de goede prijs/kwaliteitsverhouding en de zeer grote collectie meubelstoffen en leersoorten.

Cartel Living staat niet alleen voor design, maar ook voor kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige materialen van zowel rompen / binnenwerken (beuken regels in combinatie met plaatmateriaal, nosag/stalen vering, koudschuim, holle vezelvulling etc.) biedt Cartel Living een product dat, behalve karakter, ook design uitstraalt en tevens voldoet aan de hoge kwaliteitseisen welke de eindgebruiker van Cartel mag verwachten.

Cartel Living collectie Zirkzee Wonen en Slapen

In onze toonzaal treft u de volgende modellen uit de Cartel Living meubelcollectie: De banken Navarra en, Matisse en Sesto en de fauteuil Smile. Wij adviseren u vooraf contact met ons op te nemen indien u een specifiek model in onze toonzaal wil bewonderen.

Sesto:

De Sesto is een elementen bank: door het koppelen van losse elementen stelt u zelf uw ideale (hoek)opstelling samen. De bank is daarnaast ook leverbaar als 2, 2½, 3- of zelfs 4-zits bank! De Sesto is voorzien van losse zit- en rug-kussens voor een heerlijk comfortabel zitcomfort en een stoere, nonchalante uitstraling. Door de kussens regelmatig op te schudden behoudt de bank zijn zitcomfort.

Nomad:

De Cartel Living bank Nomad heeft een robuuste, stoere uitstraling. Ondanks zijn robuuste uitstraling heeft de bank een opmerkelijk comfortabel zitcomfort. Dit komt door de toegepast laag latex in de, vast gestoffeerde, zitkussens. Net als alle andere banken van Cartel is de Nomad leverbaar in een uitgebreid scala aan stof- en leerkwaliteiten en in diverse maten. Zelfs een 4-zits bank behoort tot de mogelijkheden. Ook kunt u zelf uw ideale hoekbank samenstellen d.m.v. het koppelen van verschillende elementen.

Corfu:

De Corfu is een evergreen in de Cartel Living collectie! Een kubistische bank met losse zit- en rug-kussens die de bank een heerlijk nonchalante uitstraling geven. Corfu is leverbaar in een breed scala aan stoffen en leersoorten. Als fauteuil, 2, 2½ en 3-zits, maar ook als comfortabele hoekbank.

Smile:

Fauteuil Smile van Cartel living is een stoere  maar toch ranke stoel met een heerlijk zachte zit. Leverbaar in stof of leer, zowel met een hoge als een lage rug. Daarnaast is de Smile tegen meerprijs ook leverbaar als draaifauteuil.

 

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@wj-zirkzee.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Koopzondag 12.00 - 17.00

Koopzondagen

30 juni
29 september
27 oktober
24 november
22 december
29 december