Cartel Living

Cartel Living is een toonaangevende Nederlandse producent van moderne meubelen. De collectie bestaat uit betaalbare designmeubelen, gestoffeerd in trendy kleuren, zowel in stof als in leer. Deze oer-Hollandse fabrikant staat bekend om zijn de goede prijs/kwaliteitsverhouding en de zeer grote collectie meubelstoffen en leersoorten.

Cartel Living staat niet alleen voor design, maar ook voor kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige materialen van zowel rompen / binnenwerken (beuken regels in combinatie met plaatmateriaal, nosag/stalen vering, koudschuim, holle vezelvulling etc.) biedt Cartel Living een product dat, behalve karakter, ook design uitstraalt en tevens voldoet aan de hoge kwaliteitseisen welke de eindgebruiker van Cartel mag verwachten.

Cartel Living collectie Zirkzee Wonen en Slapen

In onze toonzaal treft u de volgende modellen uit de Cartel Living meubelcollectie: De banken Nomad, Fox en Corfu. Wij adviseren u vooraf contact met ons op te nemen indien u een specifiek model in onze toonzaal wil bewonderen.

Nomad:

De Cartel Living bank Nomad heeft een robuuste, stoere uitstraling. Ondanks zijn robuuste uitstraling heeft de bank een opmerkelijk comfortabel zitcomfort. Dit komt door de toegepast laag latex in de, vast gestoffeerde, zitkussens. Net als alle andere banken van Cartel is de Nomad leverbaar in een uitgebreid scala aan stof- en leerkwaliteiten en in diverse maten. Zelfs een 4-zits bank behoort tot de mogelijkheden. Ook kunt u zelf uw ideale hoekbank samenstellen d.m.v. het koppelen van verschillende elementen.

Corfu:

De Corfu is een evergreen in de Cartel Living collectie! Een kubistische bank met losse zit- en rug-kussens die de bank een heerlijk nonchalante uitstraling geven. Corfu is leverbaar in een breed scala aan stoffen en leersoorten. Als fauteuil, 2, 2½ en 3-zits, maar ook als comfortabele hoekbank.

Fox:

Met de Cartel Living hoekbank Fox geniet u van een krachtig kubistisch ontwerp en zacht comfort. De eigenzinnige hoge poten geven de bank een ruimtelijke look. De Fox is verkrijgbaar in vele soorten stof en leder én in diverse opstellingen. Laat bijvoorbeeld diverse losse elementen koppelen om uw ultieme zithoek te creëren. Model Fox is leverbaar met een zachte comfort zit, of hardere zitkussens voor een actievere zit.

 

 

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
Whatsapp: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Per 3 maart is onze winkel uitsluitend op afspraak open
Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar:

Maandag 13.00 - 17.00
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag -
Koopzondag -

Koopzondagen

Zondag 28 maart
Maandag 5 april (2e Paasdag)
Zondag 25 april
Zondag 30 mei