Cloak design meubelen

Cloak is een opmerkelijke serie banken, strak vormgegeven en perfect uitgevoerd. De ontwerpen van de Cloak collectie zijn van de hand van industrieel ontwerper Hans Daalder.

Essentieel aan de ontwerpen is het woord ‘puur’. Puur in comfort, puur in eenvoud, puur in kwaliteit, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. De meubelen ogen ingetogen en blijken in de praktijk opmerkelijk rustgevend, zowel visueel als ook in het feitelijke gebruik. De Cloak meubelen zien er volkomen logisch uit, alsof ze er altijd al geweest zijn en toch zien ze er ook volstrekt eigentijds uit. Ze stralen een ‘tijdloos enthousiasme’ uit. De meubelen kunnen naar wens worden bekleed met stof of leer.

Cloak design meubelcollectie Zirkzee Wonen en Slapen

In onze toonzaal treft u de onderstaande modellen uit de Cloak meubelcollectie. Wij adviseren u vooraf contact met ons op te nemen indien u een specifiek model in onze toonzaal wil bewonderen. 

Cloak Stone

Het model “Stone” is een heel strakke, moderne bank. Als een horizon loopt de opening tussen zitting en rug dwars door het nieuwe model “Stone” van de collectie Cloak van zitmeubelfabrikant Havee Meubelen uit Culemborg. Een uitgekiende, elegante pootconstructie zorgt voor stabiliteit én een fraai detail in deze bank. De losse onderdelen smelten als het ware samen en vormen een harmonisch geheel. Het onderscheidende, hoogwaardige design laat zich met geen enkele andere bank vergelijken.

Cloak Pacific

Design bank Pacific is de “Grande Dame” uit de “Cloak” collectie. De verrassende verhoudingen tussen zitting en rug, met losse of zwevende armleggers maken van de “Pacific” een onvervalste publiekslieveling! De bank is leverbaar met of zonder zwevende armleuningen. Optioneel zijn een in hoogte verstelbare hoofdsteun en zelfs een uitschuifbare voetenbank leverbaar. In onze toonzaal treft u zowel de bank met armen als de Love Seat zonder armen in Ploegstof Bergen.

Cloak Sand

Een bank, die uit één stuk gegoten lijkt ! De eenvoud en rust van de belijning van “Sand” heeft designliefhebbers vanaf het begin aangesproken. In de “Cloak” collectie heeft de “Sand” de status van evergreen dan ook méér dan verdient ! In onze toonzaal treft u de getoonde hoekbank Sand in Kvadrat stof Hallingdal.

Cloak Coast

We leven in een jachtige wereld, alles om ons heen verandert en wij veranderen mee. Dan is het fijn als we thuis een rustpunt vinden, met een interieur dat vertrouwd voelt. De nieuwe bank “Coast” geeft je zo’n gevoel; nieuw maar toch vertrouwd. Alsof dit prachtige designmeubel al jaren in je huis staat, een klassieker met blijvende waarde.  “Coast” is een model, waarin nieuwe vormgeving en techniek gecombineerd wordt met de sfeer van toen. Houtdelen zijn naar keuze uitgevoerd in diverse kleuren eiken, of Amerikaans notenhout afgewerkt met blanke olie.

1963

Niet retro, maar vintage, dat zijn de 1963 fauteuils van Cloak! Een ontwerp uit 1963 opnieuw in productie genomen en gestoffeerd met eigentijdse bekleding. Frame standaard uitgevoerd in eiken, afwerking met blanke olie of basalt beits. Andere kleurafwerkingen tegen méérprijs en op aanvraag. Tegen méérprijs leverbaar in Amerikaans notenhout afgewerkt met blanke olie

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Koopzondag 12.00 - 17.00

Koopzondagen

29 september
27 oktober
24 november
22 december
29 december