De Toekomst Relaxfauteuils

Al sinds 1955 is Meubelfabriek de Toekomst toonaangevend Nederlandse producent van zitmeubelen, met name relaxfauteuils. Naast een sterk accent op comfort en functionaliteit staat het merk garant voor innovatieve ontwerpen. Bij de collectie fauteuils van de Toekomst worden geavanceerde technologie en ambachtelijk handwerk gecombineerd met een hoog niveau van vakmanschap. En fauteuil van de Toekomst is comfortabel, ergonomisch en heeft een eigentijdse uitstraling.

Twice relaxfauteuils

In onze toonzaal treft u een uitgebreid assortiment Twice relaxfauteuils. Van modern design, tot luxueus klassiek. Deze luxe relaxfauteuils zijn naar keuze leverbaar als 2 of 3-motorig elektrisch verstelbare fauteuil of met sta-op-systeem. Ergonomisch behoren zij tot de top van wat meubelfabriek de Toekomst te bieden heeft, en zijn leverbaar in uitvoering Extra Small, Small, Medium en Large. Vanzelfsprekend kunt u kiezen uit een breed assortiment leer- en stofkwaliteiten en kleuren en verschillende draaivoeten.

 

Magic4U

Magic4U is een bijzonder uitgebreid concept verstelbare relaxfauteuils en relaxbanken, waarbij u zelf uw eigen ideale stoel of bank samenstelt: U kiest voor een vaste of draai fauteuil, handmatige of 2-motorig elektrische bediening of een fauteuil met een sta op functie met elektrische bediening. Daarna bepaalt u zelf het model rug, het armtype naar uw voorkeur en het type voet: Ronde metalen schijfvoet, stervoet, houten voet of gestofeerde voet en vervolgens kiest u de bekleding naar keuze in stof of leer.

Alle  modellen zijn ergonomisch gevormd en hebben een uitstekend zitcomfort, leverbaar in de maat Small, Medium en Large. De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen, zowel handverstelbaar als elektrisch. De elektrisch verstelbare fauteuils is optioneel verkrijgbaar met een accu. De neksteun (topswing), standaard bij alle modellen, is handmatig verstelbaar.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden:

13 mei (Hemelvaartsdag)
zijn wij gesloten!

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen