ErgoSleep: Maatwerk matrassen en boxsprings

Elk mens is uniek en heeft daarom behoefte aan een individuele slaapoplossing! Sinds 1985 werken de Ergosleep®-specialisten aan innovatieve slaapsystemen die ergonomisch grensverleggend zijn. Met Ergosleep® heeft u toegang tot persoonlijk en op maat aangepast slaapcomfort, dankzij het unieke SLAAP-DNA®-concept.   

Een echte Slaap-oplossing op maat

Terwijl bij een gewone lattenbodem of boxspring de latten en veren voor iedereen op dezelfde manier meebuigen, met een beperkte ondersteuning tot gevolg, worden de Ergosleep®-bedbodem en matras echt afgestemd op het lichaamsprofiel van de klant. Dat maakt elk Ergosleep®-bed net zo uniek als de persoon die erop slaapt! Een revolutionair idee, dat volstrekt uniek is op de markt. 

Digitale Nachtrust-Analyse

Uw SLAAP-DNA® wordt met behulp van een geavanceerd computersysteem gemeten in de Ergosleep cocon. Daarbij worden uw gewicht, lichaamsbouw, voorkeurslaaphoudingen en lichaamsprofiel met digitale perfectie in kaart gebracht. Dit persoonlijke SLAAP-DNA®, dat dus voor iedereen verschilt, vormt de basis van het Ergosleep®-slaapsysteem. 

Lattenbodem of boxspring ingesteld op uw lichaam

Ergosleep® biedt u de mogelijkheid om aan de hand van uw persoonlijk slaapprofiel slaapcomfort op uw maat uit te werken. Dit voor zowel de lattenbodem als de boxspring in combinatie met een perfect bij u passend matras.

Een unieke Beleving

Terwijl u in de cocon ligt,wordt het slaapsysteem van Ergosleep® aangepast aan uw lichaam. Het meest indrukwekkende aspect van het Ergosleep®-concept is de slaapervaring zelf. Daarom kan geen enkele uitleg of illustratie u beter overtuigen dan het échte voelen, van een persoonlijk afgestemd Ergosleep®-bed. In de Ergosleep®  Belevingsstudio beleeft u het SLAAP-DNA®-concept zelf van A tot Z. 

Digitale meting van uw SLAAP-DNA®

Terwijl u ontspannen geniet van een leuke mediavoorstelling worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt uw persoonlijke slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgelegd. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met uw verschillende slaaphoudingen, want zelfs als u rustig slaapt, verandert u onbewust van houding!

De finishing touch

Nadat het slaapsysteem volledig automatisch op uw lichaam is afgesteld, ontvangt u een document met daarop uw unieke SLAAP-DNA® en een gefundeerd advies. Aan de hand daarvan kan u samen met onze slaapadviseur uw bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz. En ook de aankleding van het bed kkunt u geheel naar eigen smaak afstemmen door een persoonlijke keuze uit het brede gamma hoofdborden, stoffen, pootjes en toebehoren. Zo kunt u uw bed, van binnen én van buiten, helemaal aan uw smaak worden aangepast.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@wj-zirkzee.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Koopzondag 12.00 - 17.00

Koopzondagen

24 februari
31 maart
22 april (maandag; 2e Paasdag)
28 april
26 mei
10 juni (maandag; 2e Pinksterdag)
30 juni