Évidence Living

Évidence is vertrouwd Nederlands design voor mensen die weten wat ze willen. Een collectie met bewezen modellen, ontwikkeld en vervaardigd door de experts van het Nederlandse designmerk Leolux uit Venlo. Banken en fauteuils die u verwennen met topkwaliteit en eindeloos comfort, en in elk interieur tot hun recht komen.

Speciaal voor u selecteerden zij de mooiste materialen en uitvoeringen, die u smaakvol kunt combineren. Kies bijvoorbeeld voor luxe leer, de mooiste stoffen of het unieke gevoel van Alcantara. Daarnaast bieden bijna alle modellen u de mogelijkheid om de zithoogte en -diepte aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Zo kiest u met Évidence voor bewezen kwaliteit in comfortabel en compact zitten.

Évidence bank en fauteuil Boavista

Ontdek de ranke lijnen van Boavista en ervaar het geweldige comfort. Dit ontwerp van Axel Enthoven kenmerkt zich door het bijzonder hoge afwerkingsniveau en de rijke comfortopties. Zo is de bank zowel leverbaar met een lage- als met een hogere rug, voor een nog betere ondersteuning. Bovendien wordt er in die uitvoering een fraai stoffeerdetail toegevoegd; een mooi extraatje. Zo biedt Boavista een uitzicht met allure. Boavista is tevens leverbaar als bijpassende fauteuil!
In stof leverbaar vanaf € 2.175,- (2-zits bank, lage rug).

Évidence bank en fauteuil Catalpa

De eenvoudige, ongecompliceerde lijnvoering van Catalpa is thuis in elk interieur. De stevige, actieve zit vormt zich heerlijk naar uw lichaam en geeft zo optimale ondersteuning. Uw armen rusten op fraai gestoffeerde kussens die u als grote bladeren flankeren. Catalpa is naar keuze leverbaar met lage- of met een hogere rug, die u van nog meer comfort voorziet. Maar welke uitvoering u ook kiest, de serene uitstraling is altijd aanwezig. Catalpa is tevens leverbaar als bijpassende fauteuil!
In stof leverbaar vanaf € 2.295,- (2-zits bank, lage rug).

Évidence bank en fauteuil Payan

Paian stelt alles in het werk om uw zit-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zijn de zittingen eenvoudig verstelbaar zodat gebruikers van elke lengte een heerlijke positie kunnen vinden. De pootjes zijn leverbaar in twee hoogtes én in twee materialen: aluminium en eiken. Met de optionele hoofdsteunen geeft u uw nek rust en voor extra stevigheid kiest u voor kussens in de uitvoering ‘Firm’. Paian is tevens leverbaar als bijpassende fauteuil!
In stof leverbaar vanaf € 2.725,- (2-zits bank).

Évidence fauteuil Saga

Exclusief in de Évidence-collectie: de klassieker Saga. De tijdloze vormen gaan perfect samen met de oerdegelijke constructie en de mooie stoffeer-details.

Het zitcomfort in Saga is aangenaam actief en de ‘geknikte’ rug is speciaal ontworpen om het lichaam optimaal te volgen en ondersteunen. Al die kwaliteiten samen maken van Saga een sublieme fauteuil om urenlang comfortabel in te vertoeven.

De Saga fauteuil is leverbaar vanaf € 1.195,- in stof.

 

 

Évidence bank en fauteuil Timandra

Elegante, slanke vormen zijn het handelsmerk van deze fraaie bank. Kijk bijvoorbeeld naar de stijlvolle mat-chromen voeten en de ronding aan de achterzijde, die Timandra een eigentijds profiel geven. Met een handgreep onder de zitting kiest u zelf de zitdiepte die het best bij u past. Extra comfort mag u verwachten van de meeverende rug en de bijpassende hoofdsteun. Zo wordt Timandra een baken van stijl en comfort in uw woonkamer. Ook Timandra is tevens leverbaar als bijpassende fauteuil.
In leer als 2-zits bank leverbaar vanaf € 2.995,-.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Aangepaste openingstijden i.v.m. Corona epidemie

Maandag 13.00 - 17.00
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Koopzondag -

Koopzondagen

Maandag 1 juni (2e Pinksterdag)
Zondag 28 juni
Zondag 27 september
Zondag 25 oktober
Zondag 29 november
Zondag 20 december
Zondag 27 december