Zirkzee en Gealux: dit zit wel goed!

De Nederlandse fabrikant Gealux is specialist in goed en comfortabel zitten. De collectie omvat verschillende modelseries relaxfauteuils en banken die elk een eigen karakter en slimme comfortfuncties hebben. De gewenste comfortstand van de Gealux realxfauteuils kan zowel manueel als door motoren worden versteld. De rugleuning van alle fauteuils hebben een verstelbare (topswing) hoofdsteun.

Gealux Single l Twinz

De Twinz serie is een nieuwe generatie elektrisch verstelbare relaxfauteuils waar techniek en design gecombineerd zijn met comfort en luxe. De fauteuils hebben een zitting en een voetensteun met een herz-waage functie. Hierbij worden de voeten in ligstand op harthoogte gebracht, waardoor de bloedomloop wordt gestimuleerd en het hart minimaal wordt belast. Hierdoor ervaart u een rustgevend gevoel.

Alle Twinz fauteuils zijn standaard voorzien van Topswing (een handmatig verstelbare hoofdsteun in de rug) en leverbaar in de maten Small, Medium en Large. Daarnaast zijn de Twinz fauteuils uitgerust met een unieke retour knop: met één druk op de knop draait de voetklep in en komt de rug gelijktijdig omhoog.

Gealux [R]Evolution ARC Chair

De ARC chair collectie elektrisch verstelbare design relaxfauteuils kenmerkt zich door een minimalistische look: esthetisch ogende fauteuils die licht en luchtig, subtiel en strak zijn vormgegeven. Dit komt doordat de voetensteun vrijwel onzichtbaar onder zitting is weggewerkt. Zodra de voetensteun d.m.v. de elektrische bediening wordt geactiveerd, helt de rugleuning een beetje achterover en komt u door de herz-waage functie in volledige relaxpositie. Alle fauteuils uit deze serie zijn leverbaar in de maat Small, Medium en Large.

Gealux Excellent

Een comfortabele sta-op fauteuil met een zgn. ‘Herz-Waage’ functie’, waarbij de voeten door de voetklep op die hoogte kunnen worden gebracht waarop de voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast, wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Deze excellente comfortfauteuil heeft een sta-op functie door middel van een 2-motorig systeem. De elektromotoren worden hetzij met een kabel of d.m.v. een oplaadbare accu gevoed, het voordeel daarvan is dat er geen snoer over de vloer loopt. De rugleuning is standaard voorzien van een verstelbare hoofdsteun (topswing). Als optie is een praktische trolly-functie leverbaar waardoor de fauteuil makkelijk te verplaatsen is. Door een pedaalbeugel aan de achterzijde van de fauteuil kan het verborgen onderstel op wieltjes worden geactiveerd.  De fauteuils zijn naar keuze leverbaar in zithoogte Extra Small, Small, Medium en Large.

Gealux Quantum

Quantum is een serie moderne relaxfauteuils op een draaivoet, die zowel handmatig (manueel), als elektrisch door middel van 2 motoren, kunnen worden versteld. In deze serie is er ook een sta-op hulpfunctie met 3 motoren leverbaar. De elektromotoren worden hetzij met een kabel of d.m.v. van een oplaadbare accu gevoed, het voordeel daarvan is dat er geen snoer over de vloer loopt. De rugleuning is standaard voorzien van een verstelbare hoofdsteun (topswing). De maatvoering is standaard Medium, de fauteuils zijn ook als Small en Large verkrijgbaar.

 

 

Gealux Subliem

Een collectie design comfortfauteuils voor de fijnproever, die een eigen karakter en optimaal zitcomfort op prijs stelt. De bekende Nederlandse ontwerper Frans Schrofer heeft modern design gecombineerd met de kennis van techniek en vakmanschap van Gealux. Door het unieke, gepatenteerde voetklepsysteem, in combinatie met een verstelbare rug, heeft hij een nieuwe dimensie toegevoegd aan comfort. De rugleuning heeft van een verstelbare hoofdsteun (topswing). Naar keuze zijn alle Subliem modellen verkrijgbaar met, of zonder geïntegreerde uitdraaibare voetklep. De Subliem fauteuils zijn naar keuze leverbaar in zithoogte Small, Medium en Large.

Gealux Volo

Door de expertise en het creatieve talent van ontwerper en meubelfabrikant Rien Vermeulen heeft deze serie een eigen gezicht gekregen. Gecombineerd met subliem zitcomfort, design, techniek en functionaliteit, geeft het unieke gepatenteerde voetensteunsysteem en de verstelbare rug met hoofdsteun (topswing) een ongeëvenaarde zitbeleving. De fauteuils uit deze serie zijn naar keuze leverbaar met of zonder uitdraaibare voetklep en met verschillende typen rug en armleuningen. De Volo fauteuils zijn daarnaast ook naar keuze leverbaar in zithoogte Small, Medium en Large.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
Whatsapp: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Per 3 maart is onze winkel uitsluitend op afspraak open
Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar:

Maandag 13.00 - 17.00
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag -
Koopzondag -

Koopzondagen

Zondag 28 maart
Maandag 5 april (2e Paasdag)
Zondag 25 april
Zondag 30 mei