Zirkzee en Gealux: dit zit wel goed!

De Nederlandse fabrikant Gealux is specialist in goed en comfortabel zitten. De collectie omvat verschillende modelseries relaxfauteuils en banken die elk een eigen karakter en slimme comfortfuncties hebben. De gewenste comfortstand van de Gealux realxfauteuils kan zowel manueel als door motoren worden versteld. De rugleuning van alle fauteuils hebben een verstelbare (topswing) hoofdsteun.

Gealux Twinz

De Twinz serie is een nieuwe generatie elektrisch verstelbare relaxfauteuils waar techniek en design gecombineerd zijn met comfort en luxe. De fauteuils hebben een zitting en een voetensteun met een herz-waage functie. Hierbij worden de voeten in ligstand op harthoogte gebracht, waardoor de bloedomloop wordt gestimuleerd en het hart minimaal wordt belast. Hierdoor ervaart u een rustgevend gevoel.

Alle Twinz fauteuils zijn standaard voorzien van Topswing (een handmatig verstelbare hoofdsteun in de rug) en leverbaar in de maten Small, Medium en Large. Daarnaast zijn de Twinz fauteuils uitgerust met een unieke retour knop: met één druk op de knop draait de voetklep in en komt de rug gelijktijdig omhoog.

Gealux ARC Chair

De ARC chair collectie elektrisch verstelbare design relaxfauteuils kenmerkt zich door een minimalistische look: esthetisch ogende fauteuils die licht en luchtig, subtiel en strak zijn vormgegeven. Dit komt doordat de voetensteun vrijwel onzichtbaar onder zitting is weggewerkt. Zodra de voetensteun d.m.v. de elektrische bediening wordt geactiveerd, helt de rugleuning een beetje achterover en komt u door de herz-waage functie in volledige relaxpositie. Alle fauteuils uit deze serie zijn leverbaar in de maat Small, Medium en Large.

Gealux Trones

De collectie TRONES relaxfauteuils bestaat uit een serie handmatig verstelbare relaxfauteuils, gebaseerd op de ontwerpen van de ARC chair collectie. Zodra de voetensteun d.m.v. een hendel naast de zitting wordt geactiveerd, helt de rugleuning een
beetje achterover en zakt de zitting enkele centimeters naar beneden voor een maximaal relaxte zithouding. Het gepatenteerde relaxsysteem is een technische innovatie van de Duitse uitvinder Matthias Fischer. De maatvoering is standaard Medium (M), maar is ook in Small (S) en Large (L) leverbaar.

Gealux Avenue

Avenue is een collectie moderne relaxfauteuils, ontworpen door Frans Schrofer, voor de fijnproever die een eigen karakter en optimaal zitcomfort op prijs stelt. De fauteuils kunnen door 2 motoren elektrisch worden versteld in de door u gewenste comfortstand. De elektromotoren worden hetzij met een kabel of d.m.v. een oplaadbare accu gevoed, het voordeel daarvan is dat er geen snoer over de vloer loopt. De rugleuning heeft een verstelbare hoofdsteun(topswing).  De maatvoering is standaard Medium, maar is ook in Small en Large leverbaar. De Avenue fauteuils zijn leverbaar met diverse armleuningen.

 

 

Gealux Excellent

Een comfortabele sta-op fauteuil met een zgn. ‘Herz-Waage’ functie’, waarbij de voeten door de voetklep op die hoogte kunnen worden gebracht waarop de voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast, wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Deze excellente comfortfauteuil heeft een sta-op functie door middel van een 2-motorig systeem. De elektromotoren worden hetzij met een kabel of d.m.v. een oplaadbare accu gevoed, het voordeel daarvan is dat er geen snoer over de vloer loopt. De rugleuning is standaard voorzien van een verstelbare hoofdsteun (topswing). Als optie is een praktische trolly-functie leverbaar waardoor de fauteuil makkelijk te verplaatsen is. Door een pedaalbeugel aan de achterzijde van de fauteuil kan het verborgen onderstel op wieltjes worden geactiveerd.  De fauteuils zijn naar keuze leverbaar in zithoogte Extra Small, Small, Medium en Large.

Gealux Quantum

Quantum is een serie moderne relaxfauteuils op een draaivoet, die zowel handmatig (manueel), als elektrisch door middel van 2 motoren, kunnen worden versteld. In deze serie is er ook een sta-op hulpfunctie met 3 motoren leverbaar. De elektromotoren worden hetzij met een kabel of d.m.v. van een oplaadbare accu gevoed, het voordeel daarvan is dat er geen snoer over de vloer loopt. De rugleuning is standaard voorzien van een verstelbare hoofdsteun (topswing). De maatvoering is standaard Medium, de fauteuils zijn ook als Small en Large verkrijgbaar.

 

 

Gealux Subliem

Een collectie design comfortfauteuils voor de fijnproever, die een eigen karakter en optimaal zitcomfort op prijs stelt. De bekende Nederlandse ontwerper Frans Schrofer heeft modern design gecombineerd met de kennis van techniek en vakmanschap van Gealux. Door het unieke, gepatenteerde voetklepsysteem, in combinatie met een verstelbare rug, heeft hij een nieuwe dimensie toegevoegd aan comfort. De rugleuning heeft van een verstelbare hoofdsteun (topswing). Naar keuze zijn alle Subliem modellen verkrijgbaar met, of zonder geïntegreerde uitdraaibare voetklep. De Subliem fauteuils zijn naar keuze leverbaar in zithoogte Small, Medium en Large.

 

Gealux Volo

Door de expertise en het creatieve talent van ontwerper en meubelfabrikant Rien Vermeulen heeft deze serie een eigen gezicht gekregen. Gecombineerd met subliem zitcomfort, design, techniek en functionaliteit, geeft het unieke gepatenteerde voetensteunsysteem en de verstelbare rug met hoofdsteun (topswing) een ongeëvenaarde zitbeleving. De fauteuils uit deze serie zijn naar keuze leverbaar met of zonder uitdraaibare voetklep en met verschillende typen rug en armleuningen. De Volo fauteuils zijn daarnaast ook naar keuze leverbaar in zithoogte Small, Medium en Large.

 

 

Gealux Pesaro / Venice / Verona

Moderne bankenserie met een uitstekend zitcomfort is tijdloos en past in bijna elk interieur. Keuze uit drie armleuningvarianten en 3 verschillende poten. Optioneel met elektrische wall-away relax-functie. Door het wall-away systeem kan de bank bijna strak tegen de muur worden geplaatst. De elektromotoren worden hetzij met een kabel of d.m.v. een oplaadbare accu gevoed, ideaal bij plaatsing van de bank in een vrije ruimte. Het bedieningspaneel van het wall-away systeem zit aan de buitenkant van de armlegger. Leverbaar als 2 zitsbank, 2½ zitsbank of 3 zitsbank. De banken zijn ook als vaste (niet elektrisch verstelbare) variant leverbaar.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@wj-zirkzee.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Koopzondag 12.00 - 17.00

Koopzondagen

30 juni
29 september
27 oktober
24 november
22 december
29 december