Hülsta Design Center Leiden

Het Duitse topmerk Hülsta is momenteel wereldwijd de maatstaf voor systeemmeubelen van allerhoogste kwaliteit. Hoe saai zou het leven zijn als alle mensen conform zouden zijn en dezelfde smaak zouden hebben? Met onze meubelen draagt Hülsta gelukkig bij aan uw individualiteit en helpt u bij het gestalte geven aan een inspirerende leefomgeving.

Hülsta is gericht op mensen die midden in het leven staan en een hoog kwaliteitsbewustzijn hebben. Met een collectie van 60 meubelprogramma’s in uitvoeringen van laqué tot massief hout biedt Hülsta u schier onuitputtelijke woonideeën.

Digitaal tekenprogramma FurnPlan

Een groot deel van de door Hülsta gemaakte meubels kunnen desgewenst op maat worden gemaakt en worden door de monteurs van Hülsta vakkundig geplaatst. Onze binnenhuisadviseurs kunnen voor u met behulp van het FurnPlan tekenprogramma een digitaal ontwerp maken van uw Hülsta meubel.  Naast Design Center Wonen zijn wij ook Hülsta Design Center Slapen:

 

Hülsta meubelcollectie Zirkzee Wonen en Slapen

In onze toonzaal treft u de Hülsta woonprogramma’s Mega- Design, Tameta, Neo, Scopia, Nuria, Gentis, Madera, Tetrim, Multi Varis en Fena, de eetkamertafels ET1400 en ET1500 en eetkamerstoelen D4, D12, D21 en D24. Wij adviseren u vooraf contact met ons op te nemen indien u een specifiek model in onze toonzaal wil bewonderen.

FONIS

FONIS staat voor kleur, vorm en functie – en voor een bijzonder rank effect.
Mooie rompen, die zich versmallen tot slank frame, ranke omrandingen, vloeiende overgangen en matte lakken creëren een zachte lichtheid en een luxueuze ambiance.

Om dit voortreffelijke design consequent na te leven, bezitten FONIS meubelen geen handgrepen. Deuren en laden kunnen eenvoudig worden geopend met de push-to-open-technologie. De sponningen zijn bovendien van hoogwaardige scharnieren voorzien, die een zeer lange levensduur hebben. Bijzonder elegant ogen de glasdeuren zonder beslag, die zich in een slank aluminiumframe presenteren en bijna onzichtbare deurscharnieren hebben. Een speciaal kenmerk van de FONIS serie is het T-vormige frame, dat optisch in het meubel is geïntegreerd en stijlvol het dekblad doorsnijdt. Of klassieke lak puurwit, lak grijs of één van de andere moderne kleuren, de FONIS serie is uitermate geschikt om een harmonieuze inrichting te creëren of door een kleurverandering spannende, maar toch discrete accenten te zetten. Dankzij het NCS kleursysteem is het ook mogelijk de FONIS meubelen in één van de 2000 kleurtinten te laten produceren. Indirecte led-verlichtingselementen presenteren zowel de FONIS combinaties als de solisten in het juiste licht.

NEO

De puristische vormentaal is typisch voor NEO. Belangrijke elementen van het design zijn de greeploze fronten en heldere contouren. NEO past zich moeiteloos aan elke levensstijl, smaak en woonsituatie aan. De grote verscheidenheid van maten en types maakt de individuele planning bijzonder makkelijk. Stilistisch gezien omvat NEO een breed spectrum: de evenwichtige helderheid van NEO past zowel perfect bij minimalistische interieurtrends als bij luxe, monumentale panden. NEO biedt een grote variatie aan elementen in verschillende afmetingen, die neergezet, gestapeld of opgehangen kunnen worden. Deze variatiemogelijkheden worden gecompleteerd met staandersysteem en wandpanelen. De fronten kunnen open blijven of van deuren, kleppen en schuifladen worden voorzien. NEO is verkrijgbaar in lak, hoogglanslak en warme houttinten.

MEGA DESIGN

Een belangrijke eigenschap van MEGA-DESIGN is zijn flexibiliteit. Wie de voordelen van een goed passende woonwand kent, zal MEGA-DESIGN zeker waarderen. Het woonprogramma is een klassieker voor wie op zoek is naar een woonwand of een boekenkast, die zowel in esthetisch als in praktisch opzicht aan de hoogste eisen voldoet. Tegenstellingen trekken elkaar aan: literatuur versus mediacultuur, lak versus hout en interieurdesign versus binnenhuisarchitectuur.
De designlijn biedt meer dan op maat gemaakte kastsystemen voor woonkamer en bibliotheek, omdat het programma extreem flexibel is. Door het combineren van open en gesloten elementen in lak, natuurlijk eiken, kernnoten en aan de achterkant gelakt glas, tv-paneel en uittrekbare vakken ontstaat een in vorm en functie volkomen individualiseerbare woonwand. Grote flatscreens worden harmonisch geïntegreerd, maar kunnen ook achter elegante, licht lopende schuifdeuren worden verborgen. MEGA-DESIGN staat open voor alles.

GENTIS

De extravagante combinaties en expressieve solisten van GENTIS schitteren in de woonkamer. Van pure schoonheid tot extravagante materiaalmix van lak en natuurstam: het woonprogramma baseert op minimalistisch design, gecombineerd met natuurlijk hout en hoogwaardig leer.  Een royaal sideboard als monumentaal tv-meubel, een elegante vitrine als privé-expositieruimte, een zwevend lowboard als functioneel kunstobject – de designobjecten van GENTIS bieden naast hun esthetische uitstraling met behulp van LED-verlichting ook een fascinerend lichte uitstraling. De low- en sideboards zijn ook verkrijgbaar met een chroom-hoogglanzend designonderstel, waarmee ze als vrijstaande solitair positief aanwezig zijn in de woonruimte. Als bijzonder ongewone accentuitvoeringen zijn met zadel- of nappaleer beklede oppervlakken verkrijgbaar.

FENA

Betongrijs ontmoet authentiek balkeneiken, ranke vitrine ontmoet degelijk sideboard, vormgeving ontmoet functionaliteit. Met de versmelting van ogenschijnlijke tegenstellingen toont FENA hoe heel verschillende en buitengewoon pure materialen in een uiterst helder design verenigd kunnen worden.  FENA oogt van lowboard tot highboard archaïsch en futuristisch tegelijk. Het accent op de horizontale lijn geeft rust, het vierkant zorgt in de symmetrie voor evenwicht. De vitrine fungeert als elegante DRAAI-BAR en het tv-element met monolithisch middengedeelte integreert zelfs grote flatscreens harmonieus in de woonkamer.

TETRIM

Puur design voor mensen met heldere ideeën, die het bijzondere waarderen – dat is TETRIM. De karakteristieke L-hoek maakt de onopgesmukte vormentaal duidelijk herkenbaar, het element is in elk arrangement een blikvanger. TETRIM is net zo karakteristiek als variabel , want het is in twee varianten verkrijgbaar: het “ koele” kleurklimaat combineert licht ahorn met zij de grijs, puurwit en ijsblauw, de “warme” variant verbindt natuurlijk eiken met grijs en bordeauxrood. Elk verlicht vak is een verbindend element in het ontwerp en een wezenlijk onderdeel van het lichtdesign in het vertrek.

MULTI-VARIS

Het bijmeubel programma MULTI-VARIS is de specialist voor commodes, sideboards en nachtkastjes met een ranke uitstraling en enorm veel keuze. Hoogwaardige uitvoeringen in hout, lak en hoogglans vormen de basis voor bijmeubelen op maat: romp, fronten, dekbladen, open vakken, grepen, sokkels en accenten – elk element wordt naar wens gekozen.
Dankzij een ruime keuze aan types, maten, kleuren en materialen past MULTI-VARIS zich individueel aan stijl en binnenhuisarchitectuur aan. Hoogglans geeft een solitair meubel uit de serie MULTI-VARIS een schitterende uitstraling, met fineer van structuuressen, natuurlijk eiken, structuurbeuken of kernnoten straalt datzelfde meubel een warme behaaglijkheid uit. Worden hout en lak gecombineerd, ontstaat er een moderne en stijlvolle ambiance.

Salontafels

Salontafels begeleiden ons elke dag. Zij staan ons met raad en daad bij, bij de gesprekken die wij voeren, bij rust en ontspanning. Daarbij vervult de salontafel geen bijrol, want vaak vormt hij het middelpunt van de woonkamer, zowel visueel als functioneel. Als extravagant designmeubel trekt hij alle aandacht, als functioneel meubel kan hij woonaccessoires exposeren, maar ook gebruiksvoorwerpen opbergen. Functioneel meubel of sculptuur? Glas of hout, lak of metaal, gesloten kubus of designobject, doorzichtig of zeer degelijk – het maakt niet uit, welk model overeenkomt met eigen stijl en interieurwensen, de zogenaamd onbelangrijke salontafel speelt bij de woninginrichting een grote rol.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen