Hülsta Design Center Wonen en Slapen in Leiden

Het Duitse topmerk Hülsta is momenteel wereldwijd de maatstaf voor systeemmeubelen van allerhoogste kwaliteit. Hoe saai zou het leven zijn als alle mensen conform zouden zijn en dezelfde smaak zouden hebben? Met onze meubelen draagt Hülsta gelukkig bij aan uw individualiteit en helpt u bij het gestalte geven aan een inspirerende leefomgeving. Hülsta is gericht op mensen die midden in het leven staan en een hoog kwaliteitsbewustzijn hebben. Met een collectie van 60 meubelprogramma’s in uitvoeringen van laqué tot massief hout biedt Hülsta u schier onuitputtelijke woonideeën.

Digitaal tekenprogramma FurnPlan

De door u gekozen meubelen kunnen door Hülsta dus snel worden geleverd en de montage is zo simpel, dat u er nauwelijks gereedschap voor nodig heeft. Desgewenst kunnen de meubels ook door onze monteurs vakkundig worden geplaatst. Onze binnenhuisadviseurs kunnen voor u met behulp van het FurnPlan tekenprogramma een digitaal ontwerp maken van uw Now! meubel. Naast Design Center Slapen zijn wij ook Hülsta Design Center Wonen 

 

Hülsta slaapkamer collectie Zirkzee Wonen en Slapen

In onze toonzaal treft u de Hülsta slaapkamer programma’s Metis Plus, Lunis, Multi Varis, Multi Bed, en een kastenstudio met Multi Forma II draaideurkasten en schuifdeurkasten voor de slaapkamer. Wij adviseren u vooraf contact met ons op te nemen indien u een specifiek model in onze toonzaal wil bewonderen.

MULTI-FORMA II

De naam zegt alles: het innovatieve kastsysteem MULTI-FORMA II is vanwege zijn veelzijdigheid uitermate geschikt voor een inrichting exact naar wens – en maat. Velerlei frontdesigns en unieke tussenbouwelementen maken MULTI-FORMA II bijzonder en exclusief. Zowel kasttypes met draai- en vouwdeuren als slaapkamerkast met tv-vak of ruime schuifdeurkast zijn verkrijgbaar. MULTI-FORMA II is een multitalent dat met elk slaapkamerprogramma van hülsta en bijna alle interieurstijlen gecombineerd kan worden. Als handig concept voor een inloopkast completeert een ruimtesysteem de designlijn, dat eveneens alle voordelen van het klassieke rompsysteem wat betreft planbaarheid, uitvoeringen en maatwerk aanbiedt. Dit frontsysteem is zowel voor kleine hoekoplossingen als ruime inloopkasten geschikt.

METIS PLUS

METIS plus schittert met stralende hoogglans, naar wens gecombineerd met natuurlijk eiken of elegant noten. De lichte designtaal overtuigt niet alleen als unikleur, ook als kleurmix met de accentuitvoering in violette hoogglanslak straalt METIS plus charme en soevereiniteit uit. Naast ruime schuifdeurkasten bieden de draai- en vouwdeurkasten van METIS plus de optie om met tussenbouwelementen in hout- of spiegeluitvoering niet alleen de strenge stijl te doorbreken, met tv-indeling of verlicht vitrinevak zorgen zij ook functioneel voor een extra portie raffinement in de slaapkamer. Nachtkastje en commode komen zowel hangend als op poten goed voor de dag en zorgen voor ontspannen geordendheid.

MULTI-VARIS

Fantastisch veelzijdig: het uitgebreide bijmeubelprogramma MULTI-VARIS biedt een ruime keuze aan hoogwaardige uitvoeringen in hout, lak en hoogglans. Dankzij de vrije combinatie van romp, fronten, vakken, grepen, sokkels en accenten kunnen commode, sideboard of nachtkastje naar wens als solitair worden samengesteld, maar ook aan een van de andere lijnen van hülsta worden aangepast. Neerzetten of hangen? Een groot aantal nachtkastjes en commodes is ook als hangelement verkrijgbaar. Een houten dekblad of aan de achterkant gelakte glasplaat is niet alleen onderhoudsarm, maar zorgt ook optisch voor een mooi accent. Tien greepvarianten en twaalf verschillende frontuitvoeringen maken de keus weliswaar niet makkelijker, maar zeker wel plezieriger.

MULTI BED

Het nieuwe veelzijdige Hülsta slaapkamerprogramma Multi Bed. Stel zelf het bed volledig samen naar uw wensen: combineer hout met lak, en er is keuze uit hoofdborden in stof, leer en hout. Ook is Multi Bed leverbaar in verschillende lighoogtes.

 

 

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden:

13 mei (Hemelvaartsdag)
zijn wij gesloten!

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen