Jutzler kasten

Sinds 1893 ontwerpt en produceert  het Zwisterse kwaliteitsmerk Jutzler meubelen. Jutzler kasten onderscheiden zich door een overtuigend design en hoge functionaliteit – tegelijk praktisch en mooi. Een Jutzler kast overtuigt met functies die u als gebruiker het leven makkelijker, rustiger en aangenamer maken.

Draai- en vouwdeurkasten

De kastencollectie van Jutzler kenmerkt zich door een uitgebreide mogelijkheid in kleuren en afwerkingen, waaronder ook panorama vouwdeuren. De kasten worden opgebouwd met behulp van een modulair systeem, opdat u uw creativiteit en individualiteit de vrije loop kan laten. De systemen bieden u met talrijke kleur- en structuurcombinaties een enorme keuze aan vormgevingsmogelijkheden. Voel u vrij! Als het om de verwezenlijking van uw droomcombinatie gaat, zijn Jutzlerkasten uiterst flexibel. En omdat de systemen doorlopende gatenrijen hebben, kunt u ook alle accessoires geheel naar wens en volgens uw behoeften inbouwen.

Schuifdeurkasten

Ook voor schuif- en zweefdeurkasten heeft Jutzler een uitgebreid scala aan opberg-oplossingen. De kasten zijn in verschillende hoogtes en breedtes leverbaar. Combineer lak, glas, spiegel of houtfineer naar eigen keuze.

Het hoogwaardige accessoire-programma voor schuifdeurkasten beschikt over een zelfsluitfunctie en een comfortabele demping. Beide functies zorgen ervoor dat het sluiten van de deuren zacht en stil verloopt. De schuifdeurkasten kunnen worden voorzien van een optionele demping. Hierdoor lopen de schuifdeuren tot vlak voor de aanslag, waar ze zachtjes worden afgestopt en dan vanzelf sluiten.

Inloopkasten en kast interieurs

Op zoek naar een inloopkast? Of alleen een nieuw interieur nodig voor een aparte kastenkamer? Ook hiervoor biedt Jutzler kasten legio mogelijkheden. Modulair leverbaar in breedte en in diverse hoogtes leverbaar. Compleet met een uitgebreid assortiment accessoires als laden, schuifplanken en verlichting.

Met behulp van ons tekenprogramma realiseren onze binnenhuisadviseurs een 3d visualisatie zodat u een realistisch beeld krijgt van de kast en alle opties. Vervolgens wordt uw kast door vakkundig opgeleide medewerkers gemonteerd. Pas als uw kast perfect geplaatst is en alles functioneert naar uw wensen is onze monteur klaar.

Artelux

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen