Kendix gordijnstoffen

Zirkzee Wonen en Slapen is Kendix exposure dealer! In onze toonzaal treft u de complete gordijncollectie van dit Nederlandse designmerk, en daarnaast een groot aantal geconfectioneerde showbanen. Als Exposure dealer ontvangen wij als een van de eersten de nieuwste collecties en tonen wij u hieruit de meest actuele producten als geconfectioneerde showbanen, in een mooie stijlvolle Kendix presentatie.

Gordijncollectie

Kendix ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen .De collectie bestaat uit bedrukte,geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal  kamerhoog.

De collectie is gericht op de particulier die iets exclusiefs voor zijn interieur zoekt. Maar ook bijvoorbeeld in hotels, culturele centra, regeringsgebouwen, kantoren, kortom: in representatieve interieurs over de hele wereld hangen kendix gordijnen.

Kendix ontwerpwerk

De collectie wordt door een ontwerpteam van ontwerpers in eigen huis ontworpen en  ontwikkeld. Van eerste concept, visie en deze vertalen in garens, weven met fijne draadjes, schetsen, ontwerp, vlakverdeling en maatvoering, weefstructuren tot uiteindelijke dessins.

De ontwerpers zijn grotendeels opgeleid op de Design Academie Eindhoven en hebben ieder hun ervaring opgedaan bij ontwerpers, trendanalisten en architecten. Het ontwerpwerk omvat het kleinste detail tot het omzetten naar productietechnieken en de totale collectie: kleuruitwerkingen, presentaties, grafische werk, etc.

 

 

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen