Lookline

De zitmeubelen van Lookline onderscheiden zich door hun doelmatige, rustige lijnen, waardoor deze een tijdloos maar toch modern karakter met zich meedragen. Daardoor laten zij zich gemakkelijk plaatsen in een al bestaand interieurtype. Wilt u alleen de bank vervangen door een nieuw exemplaar dan biedt Lookline de perfecte remplaçant.

Strakke lijnvoering

Begint u echter helemaal opnieuw, ook dan slaagt u al snel in deze collectie. De strak neutrale lijnvoering van de zitmeubelen vormt namelijk een prima uitgangspunt voor al die andere interieurelementen. Daarbij hoeft u beslist niet vast te houden aan één stijl. Lookline combineert net zo gemakkelijk met modern, als met klassiek of een antiek erfstuk uit de familie.

Comfort

Lookline biedt een uitgebreid scala van mogelijkheden betreffende opstelling, modellen, zithoogte, kleurmogelijkheden, zitdiepte, verwisselbare bekleding, etc. Een perfecte afwerking complementeert het geheel. Comfort en gebruiksgemak staan bij de Lookline collectie voorop. Want een Lookline zitmeubel dient niet alleen bij uw interieur te passen, maar boven alles bij uzelf.

Lookline collectie Zirkzee Wonen en Slapen

In onze toonzaal treft u de onderstaande modellen uit de Lookline meubelcollectie. Wij adviseren u vooraf contact met ons op te nemen indien u een specifiek model in onze toonzaal wil bewonderen.

Lookline Umbria

Bank Umbria is standaard uitgevoerd met doorgestoffeerde armleuningen en uitschuifbare zittingen. De doorgestoffeerde armleuning is dan uitgevoerd met een kunststof dop van 2½ cm, tevens leverbaar met een kunststof dop van 1½ , 3½ en 5 cm. In onze toonzaal treft u het model Umbria in stof.

 

Lookline Bologna

Bank Bologna is standaard uitgevoerd met doorgestoffeerde armleuningen en uitschuifbare zittingen. De doorgestoffeerde armleuning is dan uitgevoerd met een kunststof dop van 3½ cm, tevens leverbaar met een kunststof dop van 1½ , 2½ en 5 cm. Eventuele afwijkende poothoogte/zithoogte is op aanvraag mogelijk. De houten poten zijn leverbaar in alle CBM kleuren. In onze toonzaal treft u de bank in een combinatie van stof (zit-en rugkussens) en leer (armleuningen).

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden 

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen

Zondag 27 september
Zondag 25 oktober
Zondag 29 november
Zondag 20 december
Zondag 27 december