M line, Sleep well. Move Better

Zirkzee Wonen en Slapen is Mline 5* dealer. In onze toonzaal kunt u de gehele collectie Mline Cool Motion matrassen uitproberen in onze uitgebreide slaapstudio. Daarnaast tonen wij u de volledige collectie kussens, boxsprings en Multi Motion bedden.

M line kwaliteit

Met Mline producten haalt u kwaliteit in huis. Dankzij uitvoerige TUV en TNO testen zijn kwaliteit en duurzaamheid van alle producten gegarandeerd. Daarnaast zijn alle producten ook LGO en öko-tex gecertificeerd. Dit betekent dat u 10 jaar garantie krijgt op alle Cool Motion matrassen. Daarnaast bieden wij u 90 dagen omruilgarantie op alle Mline matrassen, zodat u zelf het comfort kunt testen.

Cool Motion matrassen

M line Slow Motion matrasM Line Cool Motion matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco-elastich materiaal welke zich exact naar de contouren van uw lichaam vormt. Hierdoor zorgen de Slow Motion matrassen voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en een betere bloedsomloop tijdens het slapen. Bovendien kunt u op een Mline matras eenvoudig draaien tijdens uw slaap. U bent verzekerd van een perfecte ventilatie en een optimale hygiëne. Zó haalt u het maximale uit de nacht. Meer weten over welke het beste bij ú past? In onze toonzaal treft u de Cool Motion III, IV, V, VI, VII en VIII.

Klik hier voor de Mline matrassenwijzer.

 

M line hoofdkussens

Een groot deel van de Mline en Pillow You kussens zijn gemaakt van het revolutionaire visco-elastisch schuim. De kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als u hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. Zirkzee Wonen en Slapen beschikt biedt u de mogelijkheid voor aanschaf een testkussen thuis uit te proberen. Deze kan probleemloos worden geruild of geretourneerd.

M line boxsprings

M line boxspringsBoxsprings combineren ergonomisch design met een veelvoud aan opties, accessoires en stofkleuren om geheel naar eigen wens een boxspring samen te stellen. Er is een breed scala aan mogelijkheden, zo is er de keuze uit de vlakke of elektrisch verstelbare varianten. Er zijn verschillende modellen hoofdborden beschikbaar en is er in de uitgebreide collectie bekledingsstoffen altijd wel een stof die u aan zal spreken. De boxsprings zijn naar keuze leverbaar met gestoffeerde matrassen en comforttoppers, als met niet gestoffeerde matrassen.

M line Intense boxspring

M line boxspring IntenseDe Intense boxspring heeft een prachtige klassieke uitstraling, maar van binnen is deze boxspring hypermodern. Net als uw matras is de Intense namelijk uitgerust met de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Dat maakt de Intense tot een bedbodem die optimaal samenwerkt met uw matras. Ze vormen samen een team met intensieve drukverlagende,
ondersteunende en ventilerende eigenschappen. Daardoor neemt uw lichaam een optimale slaaphouding aan en geniet u van een weldadige nachtrust. De boxspring is naar keuze zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar.

M line Ultimate boxspring

M line boxspring UltimateAnders dan de Intense staat de Ultimate boxspring niet op 4 poten, maar op een frame dat rondom de hele box loopt. Ook binnenin zit het net even anders. Bij de Ultimate is de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim namelijk opgedeeld in zones met ergonomische schouderzone. Hierdoor vormen uw matras en de bedbodem zich samen nog beter naar uw
lichaam. Dankzij dit grote aanpassingsvermogen zorgt de Ultimate voor een optimaal ligcomfort, omdat uw schouders en rug precies de juiste ondersteuning krijgen. Ook de Ultimate boxspring is naar keuze leverbaar in zowel een vlakke als een elektrisch verstelbare uitvoering.

M line Superior boxspring

M line boxspring SuperiorLange tijd bepaalde de hoogte van een boxspring de mate van comfort. De  Superior boxspring bewijst dat een slank design volledig topcomfort kan bieden. Door de toepassing van een revolutionair frame met mini pocketveren is de hoogte teruggebracht tot slechts de helft van een gewone boxspring.

Maar de Superior onderscheidt zich niet alleen door het ranke en slanke
design, maar ook door een superieure ondersteuning. Naast de ergonomische schouderzone is de Superior namelijk ook nog voorzien van geprofileerd visco-elastisch schuim. Hierdoor beweegt de boxspring progressief mee met de schouderzone van uw matras, wat zorgt voor een ultieme ondersteuning van uw lichaam. Als u kiest voor de Superior, kiest u voor comfort 2.0.

M line Multi Motion

M line Multi Motion bedDe Multi Motion bedbodem blinkt uit door goede ventilatie, uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem en een grote verscheidenheid aan leverbare opties en accessoires. De bodem biedt perfecte ondersteuning voor ieder type matras. De Multi Motion bedbodem is verkrijgbaar als stand alone bedbodem en als inleg bedbodem. De stand alone bedbodem is gebaseerd op de inleg bedbodem en is voorzien van hetzelfde bovendek en ligcomfort. In plaats van een houten omranding is deze bodem voorzien van een metalen kader. De inleg bedbodem is in aangepaste maatvoering verkrijgbaar en daardoor kan deze in elk ledikant geplaatst worden. De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard uitgerust met een nekverstelling en een draadloze afstandsbediening.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden:

13 mei (Hemelvaartsdag)
zijn wij gesloten!

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen