mFlor PVC vloerenstudio Zirkzee Leiden

mFLOR is een toonaangevend en trendsettend merk op het gebied van vinylstroken en vinyltegels, ook bekend als PVC vloeren. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in de vorm van flexibele stroken of tegels die verlijmd of met een klik verbinding gelegd kunnen worden. Met de innovatieve PVC designvloeren uit onze collectie kunt u een vloer creëren met een natuurlijke uistraling die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Maar dan wel één zonder de nadelen ervan.

 Voordelen mFLOR PVC stroken

PVC vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn de stroken uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om mFLOR vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen. Dankzij innovatieve productietechnieken zijn deze vloeren nog nauwelijks te onderscheiden van een echte houten – of natuurstenen vloer. Het onderhoud van mFlor vloeren beperkt zicht tot het regelmatig stofwissen of moppen en periodiek te onderhouden met een PU beschermlaag.

 PVC vloeren en vloerverwarming

In veel nieuwe huizen is tegenwoordig vloerverwarming aanwezig. De laatste jaren wordt dit vaak gecombineerd met vloerkoeling en de energiezuinige Lage Temperatuur Verwarming. Door de minimale thermische weerstand zijn mFLOR vloeren uitstekend geschikt in combinatie met al deze systemen. Zo profiteert u maximaal van uw comfortabele verwarmingssysteem.

Decoratieve mogelijkheden

mFLOR PVC vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Door toepassing van decorstrips krijgt de vloer al een geheel andere “look”, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden of visgraatmotieven zijn heel goed mogelijk en geven een vloer een eigen karakter.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden 

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen

Zondag 29 november
Zondag 20 december
Zondag 27 december