mFlor PVC vloerenstudio Zirkzee Leiden

mFLOR is een toonaangevend en trendsettend merk op het gebied van vinylstroken en vinyltegels, ook bekend als PVC vloeren. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in de vorm van flexibele stroken of tegels die verlijmd of met een klik verbinding gelegd kunnen worden. Met de innovatieve PVC designvloeren uit onze collectie kunt u een vloer creëren met een natuurlijke uistraling die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Maar dan wel één zonder de nadelen ervan.

 Voordelen mFLOR PVC stroken

PVC vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn de stroken uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om mFLOR vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen. Dankzij innovatieve productietechnieken zijn deze vloeren nog nauwelijks te onderscheiden van een echte houten – of natuurstenen vloer. Het onderhoud van mFlor vloeren beperkt zicht tot het regelmatig stofwissen of moppen en periodiek te onderhouden met een PU beschermlaag.

Solcora® by mFLOR, rigid core PVC vloeren. 

Solcora® PVC designvloeren zijn een geheel nieuw type vloeren, rigid core vloeren. Deze vloeren combineren de voordelen van laminaat, echt hout of steen en PVC klik vloeren in één product. Solcora® biedt dan ook de ideale oplossing voor een mooie en praktische vloer. 

De planken van Solcora® hebben een Solid Polymer Core (SPC), ook wel rigid core of rigid board genoemd. Het betekent dat de kern een andere samenstelling heeft dan PVC, namelijk met een hoger percentage kalksteen. Hierdoor is het product stijver en voorzien van een klikverbinding. Hierdoor zijn rigid core vloeren zeer slijtvast (15 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik), 100% waterafstotend, eenvoudig in onderhoud, en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. 

 PVC vloeren en vloerverwarming

In veel nieuwe huizen is tegenwoordig vloerverwarming aanwezig. De laatste jaren wordt dit vaak gecombineerd met vloerkoeling en de energiezuinige Lage Temperatuur Verwarming. Door de minimale thermische weerstand zijn mFLOR vloeren uitstekend geschikt in combinatie met al deze systemen. Zo profiteert u maximaal van uw comfortabele verwarmingssysteem.

Decoratieve mogelijkheden

mFLOR PVC vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Door toepassing van decorstrips krijgt de vloer al een geheel andere “look”, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden of visgraatmotieven zijn heel goed mogelijk en geven een vloer een eigen karakter.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@wj-zirkzee.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Koopzondag 12.00 - 17.00

Koopzondagen

10 juni (maandag; 2e Pinksterdag)
30 juni
29 september
27 oktober
24 november
22 december
29 december