Mintjens ledikanten en slaapkamerkasten

De Belgische fabrikant Mintjens ontwerpt en fabriceert, met een grote passie voor hout en interieur, eikenhouten meubelen op een ecologisch verantwoorde manier. Kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid staan hierbij centraal.

Ledikant Eden:

Deze houten slaapkamer zorgt voor een gezonde slaapomgeving en verkwikkend slaapcomfort. De perfect passende bijmeubelen en kasten toveren een glimlach op je gezicht, om het even met welk been je uit bed bent gestapt. Het zwarte accent in het hoofdeinde van het bed, de commode, nachtkastje en de trekkers van de kleerkasten zorgt voor een ”oogverblindend” resultaat.

Eden is naar keuze leverbaar als éénpersoons of tweepersoons ledikant, en desgewenst ook als deelbaar bed: Een stijlvol bed dat je in een handomdraai omtovert in twee aparte bedden. Niets dan voordelen:
Zeer gebruiksvriendelijk om het bed op te maken.
Eenvoudig schoonmaken onder het bed.
Handige, stevige wieltjes (met rem) om het bed te verschuiven.
Extra comfort door middel van hoge instap.

Ledikant Stuga:

“Less is more” geldt absoluut voor de collectie Stuga. De strakke plankenstructuur, de lange grepen van de kastdeuren en het minimalistisch design zijn slechts enkele kenmerken van deze prachtige slaapcollectie.

Met de collectie Stuga neemt Mintjens je mee op reis naar het Zweedse platteland. Daar vind je namelijk meer dan 600.000 charmante houten vakantiehuisjes, ook wel ‘Stuga’ genoemd. Het ontwerp van deze collectie is geïnspireerd op deze back-to-basics, landelijke en rustige levensstijl.

Ledikant Bronx:

Materialen als karakter eikenfineer en elementen van staal worden gecombineerd met krachtige vormen en ruwe oppervlakken. Een gedurfde combinatie die uniek is in de slaapkamer. Het metaal vormt de rode draad doorheen het volledige slaapprogramma.

Het hoofdbord is uitgerust met een handige USB-aansluiting en stopcontact. Het inpluggen van GSM, nachtlampjes of wekkerradio was nog nooit zo eenvoudig. Zo behoort zoeken in het donker naar het stopcontact om je GSM op te laden definitief tot het verleden. Bijhorende handige led-leeslampjes zijn apart te verkrijgen en perfect te monteren op het hoofdbord.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
Whatsapp: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

I.v.m. Coronalockdown is de winkel gesloten
Wel zijn wij telefonisch bereikbaar:

Maandag 13.00 - 17.00
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag -
Koopzondag -

Koopzondagen

Zondag 28 februari
Zondag 28 maart