Moduss designcollectie

Meubelmerk Moduss heeft recentelijk een complete gedaanteverwisseling ondergaan en combineert mooie, strakke, onderscheidende, en tijdloze ontwerpen met een goede kwaliteit, subliem zitcomfort! De Moduss banken en fauteuils, ontworpen door de Nederlandse ontwerper Richard Hutten en geproduceerd in Culemborg, zijn leverbaar in diverse afmetingen en naar keuze leverbaar in stof en leer. In onze toonzaal tonen wij u een u een groot deel van deze nieuwe collectie designmeubelen:

Moduss Corny

De bank Corny is een stoer, eigenwijs ontwerp met afgeschuinde hoeken in zowel de armleuningen als de rug. De metalen poten zijn leverbaar in de kleuren grijs en zwart. De bank is leverbaar in diverse breedtes en, vanzelfsprekend, leverbaar in zowel stof als leer.

Moduss Sticky

Bank Sticky: een strakke kubistische bank, maar door de ranke houten poten lijkt het net of ze zweeft. De bank is leverbaar in verschillende breedtes en naar keuze met lage, middelhoge en hoge rug (getoond model is de hoge rug). De pootjes zijn naar keuze leverbaar in diverse kleuren eiken- of notenhout.

 

Moduss Easy en Easy Plus

De fauteuil Easy is een compact, luchtig design met een retro houten frame. Het frame is naar keuze leverbaar in eiken- en notenhout in diverse kleuren. De fauteuil is naar keuze leverbaar in stof en leer. Model Easy is gestoffeerd met een platte stiknaad, Easy Plus met een stoere openstaande stiknaad.

 

Moduss Loopy

Bijzettadel Loopy: Makkelijk op te tillen aan het oog waaraan het zijn naam ontleent. Het metalen onderstel van Loopy is leverbaar in zwart, groen en roze. Het blad is leverbaar in eiken basalt of White Wash of in notenhout.

 

 

Moduss Roundy

Roundy is een metalen bijzettafeltje dat niet alleen qua kleur maar ook qua ntwerp opvalt: Speels, kleurrijk en toch heel functioneel. Roundy is leverbaar in 6 kleuren: Zwart, grijs, groen, koper, geel en roze.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden 

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen

Zondag 25 oktober
Zondag 29 november
Zondag 20 december
Zondag 27 december