Noteborn maatwerk kasten

De vakmensen van Noteborn combineren de allerlaatste technieken met ambachtelijk handwerk, materiaalkennis en oog voor detail. De passie voor productontwikkeling van maatwerk kastwanden én de fascinatie voor het achterliggende productieproces is een van de doorslaggevende succesfactoren voor Noteborn. Hierdoor is Noteborn als geen ander in staat hoogwaardig maatwerk te leveren. Alleen het beste is goed genoeg en is de basis voor uw unieke op maat vervaardigde kast.

 

Maatwerk in schuifdeuren, kastwanden en inloopkasten

Elke Noteborn kast of schuifdeur wordt van hoogwaardige materialen voor u persoonlijk naar uw uitgesproken wens op maat vervaardigd in de Noteborn fabriek in Heerlen, Nederland. Een Noteborn kast is natuurlijk geen massaproduct maar een unicaat, dat met de grootste zorg en met behulp van de modernste hightech machines en handmatig vakmanschap, voor u wordt vervaardigd. Individuele oplossingen voor bijzondere mensen en unieke interieurs. Kastwanden, dressings, inloopkasten en sideboards met een heel eigen karakter. Volledig aangepast aan uw voorkeuren, persoonlijke smaak en interieur. Maatwerk gaat om veel meer dan de juiste afmetingen, het gaat om een oplossing die volledig bij u past. Noteborn Individuals zijn stuk voor stuk persoonlijkheden. Unieke oplossingen in opbergen en organiseren.

De ideale slaapkamerkast

Er zijn slechts twee dingen van belang zijn voor de ideale kast: design en gebruiksgemak. Beide aspecten zijn zó persoonlijk dat Noteborn ervoor heeft gekozen vrijwel alleen nog maar individuele producten te maken. De fabrikant ontwerpt een brede collectie basiselementen, stijlen en vormen voor u. Vervolgens bent u degene die de afmetingen, materialen, grepen en interieurs bepaalt. Zo ontstaat een oplossing die uw karakter weerspiegelt. Uw eigen Noteborn Individual.

 

Driedimensioneel computerontwerp

Met behulp van ons tekenprogramma realiseren onze binnenhuisadviseurs een 3d visualisatie zodat u een realistisch beeld krijgt van de kast en alle opties. Vervolgens wordt uw maatwerk kast bij u thuis nauwkeurig opgemeten en verwerkt in het tekenprogramma tot een definitief voorstel. Uiteindelijk worden de schuifdeuren en kastinterieurs door vakkundig opgeleide medewerkers gemonteerd. Pas als uw kast perfect geplaatst is en alles functioneert naar uw wensen is onze monteur klaar.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden:

13 mei (Hemelvaartsdag)
zijn wij gesloten!

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen