Novilon® vinyl

Novilon® is de merknaam van kamerbreed vinyl en PVC stroken van de Nederlandse fabrikant Forbo in Krommenie. Vinyl, ook wel zeil genoemd, is een veerkrachtige en onderhoudsvriendelijke kamerbrede kunststof vloerbedekking, leverbaar in een breed scala aan kleuren en dessins. Novilon is leverbaar in verschillende rolbreedten (2 meter, 3 meter en 4 meter breed) en in PVC stroken. Deze collecties zijn leverbaar in uiteenlopende kwaliteiten: van licht huishoudelijk tot zwaar projectmatig gebruik. De kwaliteit van Novilon® wordt grotendeels bepaald door de dikte en hardheid van de slijtlaag (toplaag) en de dikte en veerkrachtigheid van de onderrug.

Novilon® dient op een vlakke ondervloer geplaatst te worden, en kan in ruimtes tot 40m2 gewoon los worden gelegd. Desgewenst kunnen onze vakmensen ook de egalisatie van uw ondervloer verzorgen. Novilon® is uitstekend combineerbaar met vloerverwarmingen en kan goed tegen water.

“Novilon® friends”

In onze toonzaal treft u de complete Novilon® collectie overzichtelijk gepresenteerd op grote stalen. Ook kunt u bij ons A4 stalen Novilon® opvragen. Zirkzee Wonen en Slapen heeft van de fabrikant zelfs het certificaat “Novilon® friend” gekregen. Novilon® friends zijn de door de fabrikant geselecteerde beste Novilon adviseurs van Nederland, en staan garant voor kwaliteit! Wij helpen u graag waar het gaat om advisering en installatie van Novilon®.

Eigenschappen Novilon®

De toplaag van Novilon® vinyl is voorzien van Noviclean waardoor vuil zich veel minder makkelijk kan hechten. Ook de minimale diepte van de groef zorgt ervoor dat de vloer gemakkelijk schoon te houden is. Schoenstrepen zijn makkelijk te verwijderen en de vloer is goed stofvrij te houden. Ook is Novilon voorzien van Novilon® Diamond Seal, een sterke coating die beschermt tegen krassen en slijtage. Diamons Seal zorgt bovendien voor een natuurlijke zijdeglans, waardoor dessins en structuren mooi tot hun recht komen. De eigenschap Aquagrip zorgt ervoor dat het risico van uitglijden op natte vloeren tot een minimum wordt beperkt. Het kwaliteitskenmerk Solid Core zorgt ervoor dat indrukken van stoelpoten en kasten snel verdwijnen. Dankzij het hoogwaardige glasvezelvlies ligt Novilon® vlak en krult het niet. De flexibele rug garandeert een vloer die jaar na jaar comfortabel blijft veren.

De geluiddempende werking van Novilon® maakt het interieur stiller en vermindert de contactgeluiden aanzienlijk. Ook wordt het comfort van Novilon® bepaald door de warmte-isolatie. Het voelt nooit koud aan en bovendien zijn alle collecties geschikt voor vloerverwarming. Verder is Novilon® 100% antistatisch, zodat u geen last heeft van elektrische schokken op de dagen dat het vriest.

Met Novilon® kiest u voor een vloer die anders is dan alle andere vinylvloeren. Novilon® heeft een unieke look, Sensuous Design. Het geeft een totaal andere beleving dan een standaard vinylproduct. Door de Diamond Seal beschermlaag heeft Novilon een matte en natuurlijke uitstraling. Daarnaast is Novilon® door het realistische reliëf nauwelijks van echt te onderscheiden. Novilon® dessins hebben bovendien een herhaling van het patroon om de 1,5 meter.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden:

13 mei (Hemelvaartsdag)
zijn wij gesloten!

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen