Now! by hülsta

now! by hülsta easy Zirkzee LeidenNow! is een dochteronderneming van het bekende Duitse meubelmerk Hülsta. Dit merk is  beroemd om zijn hoge kwaliteit, enorme functionaliteit en uitmuntende designs. Tevens is het wereldwijd de eerste collectie merkmeubelen die een fabrikant uit voorraad kan leveren. De woonprogramma’s bestaan uit losse modules. Deze kunnen, naar believen, op en/of naast elkaar geplaatst worden en bieden daardoor de mogelijkheid interieurs individueel gestalte te geven. Daarnaast zijn de wandmeubelen en kasten, omdat ze eindeloos aangebouwd kunnen worden, naar believen uit te breiden.

Digitaal tekenprogramma FurnPlan

De door u gekozen meubelen kunnen door Hülsta dus snel worden geleverd en de montage is zo simpel, dat u er nauwelijks gereedschap voor nodig heeft. Desgewenst kunnen de meubels ook door onze monteurs vakkundig worden geplaatst. Onze binnenhuisadviseurs kunnen voor u met behulp van het FurnPlan tekenprogramma een digitaal ontwerp maken van uw Now! meubel.

Now! by hülsta collectie Zirkzee Wonen en Slapen

In onze toonzaal treft u de meubelprogramma’s No. 14, Easy, Vision en Time, ledikanten No. 14 en Time en de slaapkamerkasten Flexx. Wij adviseren u vooraf contact met ons op te nemen indien u een specifiek model in onze toonzaal wil bewonderen.

Het stijlvolle Now! 14

Eenvoudig maar indrukwekkend: houdt u van bijzondere dingen, maar stelt u een rechtlijnig, tijdloos en helder design op prijs? Dan is no.14 wat u zoekt. Hoogglans geaccentueerd met structuuressen of kernnoten – maar ook met geraffineerde elementen van glas: innovatieve glaskappen transformeren sideboards tot extravagantie vitrines en wandplanken tot expositievlakken.model in onze toonzaal wil bewonderen.

Het trefzekere Now! Time

Relaxen, ontspannen, kletsen, maar ook knoeien, huppelen, de boel omgooien– Time biedt een thuis dat jou onder alle levensomstandigheden trouw en robuust begeleidt. Dit programma is er voor wonen, eten, slapen, werken –kortom, je kunt in programma Time prima leven. En dankzij tijdloos design en uitstekende verwerking zo lang als je wilt. Als je meubels met nieuwe ideeën mee moeten groeien en jij nonchalance belangrijk vindt, kies je uit zes verschillende oppervlakken in hoogglans, lak en hout, die zich heel makkelijk laten combineren. Vaak is het resultaat zo verrassend dat wij soms verbaasd zijn dat wij er zelf niet op gekomen zijn.

Het speelse Now! Vision

Vision maakt gelukkig – met zijn klassieke sobere uitstraling, maar wel heel speels qua opbouw en verkrijgbaar in vele varianten. Dankzij het aanbouwsysteem kun je al je ideeën realiseren: neerzetten, ophangen, rangschikken, open, met glas of gesloten, eenkleurig of geaccentueerd, in lak, hoogglans en hout. En altijd van allerbeste kwaliteit.

Het makkelijk combineerbare Now! Easy

De naam zegt het al: Met now! Easy  bouw je op eenvoudige wijze je eigen droomkast! Het programma bestaat uit complete kastenwanden tot losse TV-meubels en van commodes tot vitrines. Daarnaast bevat het now! Easy meubelprogramma diverse hangelementen. Door de losse bouwstenen te combineren creëer je de kast of wand naar keuze. Het programma is leverbaar in diverse lak kleuren en ook kleurcombinaties met Natuureiken en Kernnoten zijn mogelijk. 

Now! Flexx en Slide slaapkamerkasten

Now! flexx is anders. Verscheidenheid is een must bij dit programma. Van binnen en buiten. Want met twee breedtes, twee hoogtes, om de hoek en met schuif- en draaideuren zijn er veel mogelijkheden. Tenslotte is Flexx met zijn 6 oppervlakken combineerbaar met alle slaapkamers in de collectie.

Met tableaus, glas- en houtschuifladen, schoenenladen, legplanken en functionele elementen is zijn innerlijke waarde zo fantastisch, dat u bijna in de verleiding komt hem een eigen kamer te gunnen. Waarom eigenlijk niet – want ook een walk-in-closet is mogelijk.

Now! Sleeping ledikanten

Ledikanten zijn er veel, maar niet elke is zo mooi van vorm en comfortabel als die van now!. Hoofdbord, frame, poten en nachtkastjes kies je naar eigen smaak. De bedomrandingen zijn zowel in lak als houtfineer leverbaar, en de hoofdborden naar keuze in stof of kunstleer. Stel jouw ideale bed gewoon helemaal zelf samen!

 

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden:

13 mei (Hemelvaartsdag)
zijn wij gesloten!

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen