Quick-Step laminaat en PVC

Zirkzee Wonen en Slapen is dé Quick-Step laminaat en PVC specialist in de regio Leiden. In onze ruime PVC en laminaat studio tonen wij u de gehele Quick Step collectie laminaat en Lyvin PVC vloeren. Overzichtelijk gepresenteerd op grote stalenborden met alle bijbehorende accessoires. Alle Quickstep vloeren worden door onze eigen stoffeerders vakkundig geplaatst.

Quick-Step laminaat

Quick Step laminaat is krasbestendig, gemakkelijk te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, licht- en zonbestendig, en door het gepatendeerde Uniclic systeem gemakkelijk te leggen.

Laminaat in de badkamer

Door de (vocht)absorberende houtvezelkern is laminaat in principe ongeschikt voor gebruik in natte ruimtes zoals de badkamer. Quickstep heeft echter nu een aantal vochtbestendige kwaliteiten laminaat  op de markt gebracht met een zgn. Hydro-seal-technologie: de Quickstep kwaliteiten Eligna, Impresse, Impressive Ultra en Majestic zijn allemaal voorzien van deze speciale afdichting en daardoor bijzonder geschikt als keukenvloer en zelfs als badkamervloer toepasbaar!

Quick-Step Livyn PVC stroken

Quick-Step Livyn is dé comfortabele kwaliteitsvloer met de natuurlijke uitstraling van hout en alle praktische voordelen van kunststof PVC vloeren: Livyn is sterk, slijvast, krasbestendig en dempt het contactgeluid bij het lopen over de vloer. De vloer is door zijn goede warmtegeleiding perfect geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Daarnaast is het, door de beschermende PU-toplaag, makkelijk schoon te houden en door zijn vochtbestendigheid prima toepasbaar in ruimtes als de badkamer en de keuken!

De collectie kan naar keuze met het lijmloze Uniclic kliksysteem zwevend worden gelegd, of volledig op de ondervloer worden verlijmd.

 

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen