ROM relaxbanken: Ultiem relaxed zitcomfort!

De Belgische fabrikant Rom is specialist in comfortabel en relaxed zitten. De Rom collectie omvat een zeer uitgebreid assortiment banken en fauteuils die naar keuze zijn te voorzien van slimme comfortfuncties als verstelbare hoofdsteunen en voetenbanken.

De verschillende banken zijn zowel als rechte- of als hoekbank mogelijk. Daarnaast behoort ook maatwerk in breedte en zithoogte tot de opties. Op deze manier komt Rom tegemoet aan uw individuele wensen qua design en comfort, kwaliteit en functionaliteit.

ROM hoekbank Colorado

ROM bank Colorado is onderdeel van het succesvolle ROM Versato concept. Met dit modulaire concept van ROM is het mogelijk in stappen van 10cm de breedte van uw bank op helemaal zelf samen te stellen. U kunt kiezen uit een breed scala aan pootjes (met verschillende hoogtes), elektrisch of handmatig verstelbare hoofdsteunen, elektrisch verstelbare voetkleppen en zelfs stoelverwarming is mogelijk! Model Colorado is naar keuze verkrijgbaar in zowel stof als leer.

ROM relaxbank Cristallo

Ook ROM bank Cristallo is onderdeel van het Versato concept en daardoor, in stappen van 10cm, de breedte helemaal zelf samen te stellen. U kunt kiezen uit 3 zithoogtes, geïntegreerde verstelbare hoofdsteunen, elektrisch verstelbare voetkleppen en stoelverwarming. Model Cristallo is naar keuze verkrijgbaar in zowel stof als leer.

Rom fauteuil Rico

ROM fauteuil Rico heeft vele gezichten. Zo is Rico leverbaar in de uitvoering Queen (lage rug) of King( hoge rug), op pootjes, met kruispoot of zelfs met een draaibaar onderstel. Een fauteuil met een heerlijk zitcomfort, leverbaar in zowel stof als leer.

 

 

 

 

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen