Saunaco design meubelen

Het desingmerk Saunaco meubelen is sinds kort ook exclusief verkrijgbaar bij Zirkzee Wonen en Slapen! Deze Belgische fabrikant produceert moderne, hoogkwalitatieve woonkamermeubelen. Saunaco meubels worden met ambachtelijke kwaliteit vervaardigd met geavanceerde, moderne machines. De meubelen van Saunaco staan bekend om hun strakke design met duizenden mogelijkheden. In onze toonzaal tonen wij u de collecties Cas, Nyro, Kopenhagen en Napels.

Bel ons voor een afspraak en ontwerp samen met een van onze binnenhuisadviseurs uw Saunaco woonkamermeubel met behulp van het 3D tekenprogramma Furnplan.

Meubelprogramma Cas

Saunaco CasWoonprogramma Cas is een ultra-modulair kastensysteem opgebouwd vanuit een strakke geometrie en gebaseerd op een ragfijne afwerking en slimme details. Stel uw eigen wandmeubel volledig zelf samen: Er is keuze uit diverse kleuren eikenhout en diverse kleuren poederlak. De heldere vormgeving biedt u de mogelijkheid om aan de hand van diverse modules, dunne tabletten en inspirerende materialen een authentiek meubel te ontwerpen naar wens en naargelang de beschikbare ruimte. Systeem Cas vindt naadloos zijn weg in de woon- en eetkamer, maar ook in slaapkamer, kinderkamer en kantoor.

Meubelprogramma Nyro

Saunaco NyroBelgisch vakmanschap, innovatieve materialen en goed design zijn de essentie van meubelprogramma Nyro, het nieuwste ontwerp van Saunaco. Nyro is naar keuze leverbaar als hangend elementensysteem of staand op een rank onderstel. Net als Cas is ook Nyro een modulair programma bestaande uit diverse bouwstenen die u naar eigen wens kunt koppelen. Kies uit verschillende kleuren eiken en / of kleuren poederlak en stel uw eigen meubelcreatie samen! Inspiratie opdoen? Met behulp van het 3D ontwerpprogramma Furnplan kunnen onze binnenhuisadviseurs een uitstekende indruk geven van alle mogelijkheden

Meubelprogramma Napels / Milaan

Saunaco meubelprogramma Milaan / NapelsDit eigentijdse meubelprogramma is leverbaar in diverse kleuren gebeitst eiken. Het programma omvat diverse maten dressoirs, bergkasten, vitrinekasten, TV-meubels en eetkamertafels in semi-massief eiken hout.

 

 

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen