Tarkett vloeren

Gaat u binnenkort verhuizen of bent u toe aan een nieuwe vloer? Tarkett biedt een uitgebreid assortiment PVC-, laminaat-, parket- en vinylvloeren! Laat u inspireren door de selectie vloeren die interieurexpert en tv-presentator Michiel de Zeeuw van RTL Woonmagazine heeft gemaakt voor Tarkett. Inhakend op de vier belangrijkste woonstijlen van nu; New Classic, Modern Minimal, Natural Living en Industrial Living, presenteert Michiel vijf laminaat en tien Premium Vinyl vloeren in de ‘Michiels Favorites’ collectie. Hier zit zeker een vloer bij die past bij uw persoonlijke woonstijl!

Tarkett PVC stroken en tegels

PVC vinylstroken & tegels zijn uiterst flexibel. Het materiaal is soepel en stevig in één. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor jouw woonkamer, maar ook voor koudere ruimtes of ruimtes waar de temperatuur nog wel eens flink kan schommelen. De slaapkamer of de zolder bijvoorbeeld.

Tarkett biedt een breed assortiment stroken en tegels met hout- of steendessins en voelbaar reliëf. Er zijn zelfs uitvoeringen waarbij het reliëf precies het decor van de stroken of tegels volgt. Het verschil met echt hout is daardoor bijna niet te onderscheiden. Ook is er een keuze uit brede of juist extra lange planken. De bovenlaag is UV-verhard. Hierdoor is de toplaag supersterk. Bovendien zijn Premium Vinyl Stroken vervaardigd volgens de Phtalate-vrije technologie. Dat maakt deze vloer uiterst veilig voor mens en milieu. Ook op lange termijn.

Tarkett Ultimate Rigid PVC

Rigid Core PVC vloeren zijn een geheel nieuw type PVC vloeren. Deze vloeren combineren de voordelen van laminaat, echt hout of steen en PVC klik vloeren in één product. Ultimate Rigid biedt dan ook de ideale oplossing voor een mooie en praktische vloer. 

De planken van deze PVC vloer hebben een Solid Polymer Core (SPC), ook wel rigid core of rigid board genoemd. Het betekent dat de kern een andere samenstelling heeft dan PVC, namelijk met een hoger percentage kalksteen. Hierdoor is het product stijver en voorzien van een klikverbinding. Hierdoor zijn rigid core vloeren zeer slijtvast (15 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik), 100% waterafstotend, eenvoudig in onderhoud, en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. 

Tarkett laminaat

Laminaat is en blijft een favoriet voor iedere woning. Vooral op vloeren waar intensief op wordt geleefd. Het laminaat van Tarkett is van oerdegelijke kwaliteit. Hierdoor wordt zonder aarzelen 25 jaar garantie op de vloer gegeven. Dat is perfect voor een huis waar een gezin woont. Of waar gezellig een paar huisdieren over de vloer wandelen. Laminaat is zeer slijtvast en geluiddempend, zeker in combinatie met de ondervloer. Het assortiment biedt een bijzonder ruime keuze aan kleuren, dessins en structuren. En met het longboard laminaat (extra lange planken) komt nog meer nadruk te liggen op de ruimtelijke beleving van de woning. De installatie is zo gedaan. De vloerplaten zijn zo ontworpen om ze met een simpele klik aan elkaar te bevestigen.

Tarkett houten vloeren

Een mooie ondergrond van echt hout. Die ook nog eens mooi blijft. Dat bieden de houten vloeren van Tarkett. Iedere plank is zorgvuldig opgebouwd uit drie afzonderlijke lagen. Dit voorkomt dat het hout gaat werken. Daardoor zijn er geen zorgen voor uitzetten of krimpen. De bovenkant van het materiaal is voorzien van een harde wax. Vijf lagen wax die verhard zijn met UV. De vloer hoeft niet geschilderd of geschuurd te worden, het hout is direct klaar voor gebruik. Dat is te danken aan de afwerking met een vijf-laags matte lak. En de montage? Daarvoor is een uniek systeem in de planken verwerkt, het 2-lock Push Down systeem. Dus gemakkelijk in elkaar klikken en even aanduwen. Eenvoudiger kan bijna niet. Tarkett biedt een ruime keuze aan designs. Ook is er keuze uit brede of juist extra lange houten planken.

Tarkett (kamerbreed) vinyl

Vinyl heeft geweldige antislip eigenschappen. Dit maakt Premium Vinyl geschikt voor allerlei ruimtes in jouw huis. Tarkett heeft een breed assortiment in kleuren en structuren. Zo is het Vinyl zonder of met houtreliëf verkrijgbaar en zelfs met een reliëf dat precies loopt volgens het decor. Het verschil tussen echt hout is bijna niet te onderscheiden. Zo biedt deze vinylsoort een veilige en stijlvolle vloer in één. Een andere mooie mogelijkheid zijn PVC stroken en tegels. De bovenlaag is UV verhard. Hierdoor is de toplaag supersterk. Bovendien is Premium Vinyl vervaardigd volgens de Phtalate-vrije technologie. Dat maakt deze vloer uiterst veilig voor mens en milieu. Ook op lange termijn.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
Whatsapp: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Per 3 maart is onze winkel uitsluitend op afspraak open
Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar:

Maandag 13.00 - 17.00
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag -
Koopzondag -

Koopzondagen

Zondag 28 maart
Maandag 5 april (2e Paasdag)
Zondag 25 april
Zondag 30 mei