Therdex Vloeren

Therdex PVC vloeren hebben de uitstraling van een houten vloer, maar de voordelen van PVC. Ze zijn zeer comfortabel en eenvoudig in onderhoud!

Het zijn monumentale vloeren. Brede planken die al eeuwenlang dienst lijken te doen. De onregelmatige noesten, de sleetse uitstraling en het voelbare reliëf verraden het karakter van deze vloeren. En toch zijn ze nieuw. De Therdex vloeren zijn houten vloeren zonder een splinter hout. Levensecht, verkrijgbaar in tal van houtsoorten. In verschillende opzichten laten deze vloeren de houten vloeren ver achter zich. Zo zijn ze geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, dempen loopgeluiden en zijn ze onderhoudsarm. Echter dan een Therdex PVC vloer kan het bijna niet zijn…

Voordelen Therdex PVC stroken

PVC vloeren werken niet onder invloed van luchtvochtigheid en temperatuurverschillen. Vocht en vuil dringen niet in het hout. De meubels hoeven niet aan de kant om de vloer te oliën of te lakken. En buren hebben geen last van enthousiaste kinderen of visite met naaldhakken.

De Therdex PVC vloer is standaard voorzien van een harde, matte PU laag. Schuren, oliën of lakken is verleden tijd. Stofzuigen en / of dweilen is voldoende. Makkelijker kan het niet!

Registered embossed

De term registered embossed staat voor de zeer verfijnde techniek om ervoor te zorgen dat de houtstructuur tastbaar aanwezig is. Het reliëf wat in de plank is aangebracht volgt het dessin uiterst nauwkeurig. Ongelofelijk, zo echt als de planken zijn. De subtiele tintverschillen van het echte hout, de onregelmatige nerven en noesten: ze zijn zichtbaar én voelbaar. En wie houdt van robuust, kan zijn hart ophalen. Er zijn Therdex PVC vloeren met een plankbreedte van maar liefst 23 centimeter.

15 jaar garantie

Op de gehele Therdex PVC collectie krijgt u bij normaal gebruik wel 15 jaar fabrieksgarantie! Uitgezonderd is de kwaliteit Therdex Basic. Hierop verleent de fabrikant 10 jaar garantie bij normaal gebruik.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen