Theuns meubelen

Door haar jarenlange ervaring in het verwerken van massief eikenhout voor haar woonprogramma’s behoort de Belgische meubelfabriek Theuns tot één van de top meubelfabrikanten in Europa, met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.  Meubelfabriek Theuns werkt alleen nog met de beste houtleveranciers in Europa, die certificaten bezitten om bossen te ontginnen op een ecologische en verantwoorde wijze. Dit betekent dat het hout een legale en duurzame herkomst heeft, wat essentieel is voor de duurzaamheid en het goede beheer van de bossen.

Meubelprogramma Altea

Het Theuns meubelprogramma Altea is een eigentijds eiken meubelprogramma bestaande uit een breed scala aan dressoirs, (uitschuifbare) eetkamertafels, kasten, hifi- en tv-meubels, salontafels en vitrinekasten. Het semi-massief eiken heeft een geborstelde structuur waardoor de houtstructuur nog beter zichtbaar wordt. Dit eiken meubelprogramma is leverbaar in diverse beitskleuren en naar keuze leverbaar met en zonder Fenix sierstrips en topbladen voor de tafels. Fenix is een dun plaatmateriaal voorzien van een nanotechcoating waardoor de top zijdezacht maar sterk – en goed schoon te houden is. Bovendien kunnen met een “wonderspons” kleine krasjes weggewerkt worden. Het oppervlak is extreem mat, reflecteert niet, en is in verschillende kleuren leverbaar voor Altea.

Meubelprogramma Zen

Theuns Zen is tijdloos eiken meubelprogramma, leverbaar in verschillende afmetingen. Het programma bestaat uit dressoirs, (uitschuifbare) eetkamertafels, kasten, hifi- en tv-meubels, salontafels en vitrinekasten. Dit semi-massief eiken meubelprogramma is leverbaar in diverse beitskleuren in een geborstelde structuur waardoor de houtstructuur nog beter zichtbaar wordt. Het programma bestaat uit dressoirs, (uitschuifbare) eetkamertafels, kasten, hifi- en tv-meubels, salontafels en vitrinekasten.

Meubelprograma Modena

Theuns Modena past door haar strakke belijning in ieder eigentijds-modern eiken interieur! Dit meubelprogramma, naar keuze te combineren met leisteen elementen, is leverbaar in diverse kleuren gebeitst eiken. Het onderstel is naar keuze leverbaar in zwart en aluminium. Het programma bestaat uit dressoirs, (uitschuifbare) eetkamertafels, kasten, hifi- en tv-meubels, salontafels en vitrinekasten. Het programma bestaat uit dressoirs, (uitschuifbare) eetkamertafels, kasten, hifi- en tv-meubels, salontafels en vitrinekasten.

Theuns uitschuifbare eetkamertafels

Af en toe veel tafelgasten, maar niet veel ruimte in uw eetkamer? Dan bieden de uitschuifbare eetkamertafels van Theuns uitkomst! Op eenvoudige wijze trekt u het onderstel van uw eetkamertafel uit, waarna naar keuze één of meer aanlegbladen uit het bergvak onder te tafel tevoorschijn komen. Theuns levert zowel tafels met een eenvoudig houten frame, als een deluxe aluminium frame voor extra bedieningsgemak en meer stabiliteit.

 

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden 

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag 9.00 - 17.00
Koopzondag 12.00-17.00

Koopzondagen

Zondag 25 oktober
Zondag 29 november
Zondag 20 december
Zondag 27 december