Touché meubelen

Touché is meer dan alleen een naam. Het is een trefwoord voor een eigentijds meubel- concept dat zich onderscheidt door traditioneel vakmanschap, bijzondere vormgeving, eigentijdse kleurstelling en optimaal zitcomfort: Touché. Touché meubelen zijn een met vakmanschap vervaardigd Nederlands kwaliteitsproduct en worden handmatig geproduceerd.

Touché collectie Zirkzee Wonen en Slapen

In onze toonzaal treft u de volgende modellen uit de Touché meubelcollectie: De bank Flavio en fauteuils Favore, de bank Pontus, de hoekbank Alegro, de bank Chicago, de bank Primera en de bank Prisma. Wij adviseren u vooraf contact met ons op te nemen indien u een specifiek model in onze toonzaal wil bewonderen.

Chicago:

Voorzien van verstelbare neksteunen: neergeklapt een lage strakke bank, opgeklapt een bank met een comfortabele hoge rug. De ranke poten zijn aan de buitenkant van de armen geplaatst en geeft het ontwerp een eigentijdse uitstraling.

 

Prisma:

De Prisma bank van Touché valt op door de unieke vorm van de arm, die terugkomt in de vorm van de rug. De perfecte keuze als u op zoek bent naar een modern meubel dat nét weer iets anders is. De Touché Prisma heeft een prettige, vrij stevige zit. U kunt kiezen voor een variant met vaste rug of voor losse rug-kussens.

Hotshot:

Een stoere bank met een uitstekend zitcomfort, dat is de Touché Hotshot. De metalen pootjes (in verschillende kleuren en modellen leverbaar) geven het model een luchtigere uitstraling. Door de robuuste arm heeft de bank een stoere uitstraling. De vaste stoffering van de rug en zittingen geeft een prettig zitcomfort. Leverbaar in zowel stof als leer.

Flavio:

Kenmerkend voor de bank Flavio van Touché is de eenvoud van het ontwerp. De ranke belijning maakt dit meubel ook geschikt voor wat kleinere ruimtes. De Flavio heeft een ontspannen, luxueus zitcomfort en een redelijk zachte zit. De zit- en rugkussens ogen nonchelant.

Rock:

Strak, luchtig, modern en uiterst comfortabel! dat is waar de Rock van Touché voor staat. De perfecte keuze als u op zoek bent naar een moderne design bank. De Touché Rock heeft een prettige, vrij comfortabele zit. Een licht ogende bank op slanke sledeframe van edelstaal. Daarnaast is de Rock zeer aantrekkelijk geprijsd: leverbaar vanaf € 925,- (2-zits in stof Taft)

  Primera:

Een strakke bank met opmerkelijke details, dat is de Touché bank Primera! De metalen poten (leverbaar in diverse kleuren) lopen door in de armen. Door de open constructie geven de poten een luchtige maar ook stoere uitstraling. De vorm van de poten komt terug in de armen. De vaste stoffering geeft de bank een robuuste bijna kubistische uitstraling.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@wj-zirkzee.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Koopzondag 12.00 - 17.00

Koopzondagen

30 juni
29 september
27 oktober
24 november
22 december
29 december