Touché meubelen

Touché is meer dan alleen een naam. Het is een trefwoord voor een eigentijds meubel- concept dat zich onderscheidt door traditioneel vakmanschap, bijzondere vormgeving, eigentijdse kleurstelling en optimaal zitcomfort: Touché. Touché meubelen zijn een met vakmanschap vervaardigd Nederlands kwaliteitsproduct en worden handmatig geproduceerd.

Touché collectie Zirkzee Wonen en Slapen

In onze toonzaal treft u de volgende modellen uit de Touché meubelcollectie: De bank Flavio en fauteuils Favore, de bank Pontus, de hoekbank Alegro, de bank Chicago, de bank Primera en de bank Prisma. Wij adviseren u vooraf contact met ons op te nemen indien u een specifiek model in onze toonzaal wil bewonderen.

Prisma:

De Prisma bank van Touché valt op door de unieke vorm van de arm, die terugkomt in de vorm van de rug. De perfecte keuze als u op zoek bent naar een modern meubel dat nét weer iets anders is. De Touché Prisma heeft een prettige, vrij stevige zit. U kunt kiezen voor een variant met vaste rug of voor losse rug-kussens.

Hotshot:

Een stoere bank met een uitstekend zitcomfort, dat is de Touché Hotshot. De metalen pootjes (in verschillende kleuren en modellen leverbaar) geven het model een luchtigere uitstraling. Door de robuuste arm heeft de bank een stoere uitstraling. De vaste stoffering van de rug en zittingen geeft een prettig zitcomfort. Leverbaar in zowel stof als leer.

Rock:

Strak, luchtig, modern en uiterst comfortabel! dat is waar de Rock van Touché voor staat. De perfecte keuze als u op zoek bent naar een moderne design bank. De Touché Rock heeft een prettige, vrij comfortabele zit. Een licht ogende bank op slanke sledeframe van edelstaal. Daarnaast is de Rock zeer aantrekkelijk geprijsd: leverbaar vanaf € 925,- (2-zits in stof Taft)

 Primera:

Een strakke bank met opmerkelijke details, dat is de Touché bank Primera! De metalen poten (leverbaar in diverse kleuren) lopen door in de armen. Door de open constructie geven de poten een luchtige maar ook stoere uitstraling. De vorm van de poten komt terug in de armen. De vaste stoffering geeft de bank een robuuste bijna kubistische uitstraling.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
Whatsapp: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Per 3 maart is onze winkel uitsluitend op afspraak open
Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar:

Maandag 13.00 - 17.00
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag -
Koopzondag -

Koopzondagen

Zondag 28 maart
Maandag 5 april (2e Paasdag)
Zondag 25 april
Zondag 30 mei