Tretford Tapijt

Tretford tapijt met kasjmier geitenhaar en scheerwol, is een tijdloos tapijt voor mensen die duurzame en ecologische materialen, mooie kleuren, comfort en kwaliteit weten te waarderen. Het is gemakkelijk te onderhouden, heeft een robuuste uitstraling, een bovengemiddeld lange levensduur en zorgt voor een gezond binnenklimaat. Het natuurlijke materiaal neemt vocht uit de lucht op en geeft deze ook weer af. Tretford is dus geschikt voor iedereen die waarde hecht aan gezondheid en welbevinden, ook voor mensen met een allergie.

Tretford Plus Tapijt

Dit sterke projecttapijt, verenigt de voordelen van kasjmier geitenhaar met de degelijkheid van polyamide. Het is veelkleurig, gemakkelijk in het onderhoud, ook bij het gebruik van zwenkwielen. Het is veelzijdig toepasbaar, ideaal voor werk- en verblijfsruimten, winkelinrichting en uitermate geschikt voor het stofferen van trappen.

Tretford tapijttegels

De nieuwe Tretford ECO-tegel is een recyclebare tapijttegel met kasjmiergeitenhaar en wol. Deze wordt zonder lijm gelegd en geeft een grote mate van flexibiliteit in dessin- en kleurencombinaties. De ECO-tegel is de ideale vloerbedekking voor creatieve mensen, zorgt voor een gezond binnenklimaat, is gemakkelijk te onderhouden, en heeft een bovengemiddeld lange levensduur. Het poolmateriaal van de Tretford Plus tapijttegel is verstevigd met polyamide om het nóg slijtvaster en zelfs geschikt voor projectmatig gebruik te maken.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
Whatsapp: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Koopzondagen

Zondag 28 maart
Maandag 5 april (2e Paasdag)
Zondag 25 april
Zondag 30 mei