Luxaflex® Gallery Store Zirkzee Leiden

Als een van de weinige winkels in Nederland beschikken wij over een volledig uitgeruste Luxaflex® Gallery shop. Met behulp van nieuwe verlichting en realistische visuals tonen wij u de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding in dit vernieuwde Luxaflex “Experience Center”. Onze binnenhuisadviseurs staan klaar voor een vrijblijvend persoonlijk en vakkundig advies, maar u bent uiteraard ook welkom om zelf rond te snuffelen en inspiratie op te doen over de laatste trends. Bovendien biedt de Gallery shop de mogelijkheid om de nieuwste Powerview Smarthome-toepassingen zelf uit te testen.

Inspiratie opdoen voor thuis

In ons Luxaflex Experience Center staat “licht” centraal, zodat de producten worden ervaren zoals thuis om tot de beste keuze in raambekleding te komen. Er zijn immers oneindig veel mogelijkheden qua stoffen of type raambekleding. Op een oppervlakte van meer dan 150 vierkante meter tonen wij u de nieuwste stoffen, aantrekkelijke dessins en innovatieve snufjes zien. Daarnaast biedt de Gallery shop ook de mogelijkheid om de nieuwste Smarthome-toepassing PowerView® Motorisation te testen.

Smarthome-toepassing

PowerView® Motorisation is een nieuw bedieningssysteem, waarmee Luxaflex® raambekleding elektrisch kan worden bediend met de smartphone of tablet, of met de Pebble® afstandsbediening. Er kunnen settings worden ingesteld, waardoor raambekleding zich bijvoorbeeld automatisch aanpast aan zonsopgang en -ondergang. Deze unieke toepassing past in het toekomstbeeld van een smart home: zodra de zon ondergaat gaat de raambekleding automatisch dicht en springen de lichten aan. Duurzaam, comfortabel en nuttig tegen inbraak in de vakantieperiode.

Luxaflex® Window Styling

Het merk Luxaflex® is de absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding, en biedt de meest uitgebreide selectie van zonweringsystemen die perfect samen gaan met elk interieur en elke behoefte. De collectie bestaat uit binnen- en buitenzonwering en horren van topkwaliteit. Werkelijk alle producten van Luxaflex® zijn uniek, en worden speciaal voor u op maat gemaakt.

Gallery Gold 20ǀ20 garantie

Als Luxaflex® Gallery dealer bieden wij u, naast de 5 jaar productgarantie, een unieke aanvullende garantie: de 20/20 Gallery Gold garantie op al uw nieuwe raamdecoratie en binnen zonwering. Indien u niet tevreden bent over de aangeschafte  Luxaflex® producten, kunt u deze binnen 21 tot 40 dagen na installatie laten vervangen door een ander Luxaflex® product van dezelfde waarde! Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Bekijk de Luxaflex collectie

 

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576