https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

PODE by Leolux, dat zit wel goed!

De collectie PODE zitmeubelen is speciaal ontworpen voor de designliefhebber met een uitgesproken smaak. Deze fraai vormgegeven, maar betaalbare, collectie banken, fauteuils en tafels is sinds kort ook verkrijgbaar bij Zirkzee Wonen en Slapen.

PODE bij Zirkzee Wonen en Slapen

In onze showroom tonen wij u de meest actuele PODE-collectie zoals onderstaand beschreven. De designmeubelen van PODE worden naar keuze bekleed met de mooiste stoffen en het beste leer, en gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leolux fabriek. Bij PODE weet je dus zeker dat je goed zit.

Pode bank Cubb

De essentie van de Cubb is de zitvorm. De bank CUBB van Ontwerpduo is een designbank met mooie details die heel duidelijk is in haar vormgeving. Strakke, rechte lijnen voor de zitting en de rug; daaronder een mooi eikenhouten onderstel met uitstaande voetjes. Toch is CUBB zeker niet alleen mooi, want als je gaat zitten ontdek je hoe geweldig het comfort is. Dat is het vakmanschap van Pode. In onze toonzaal tonen wij u de bank Cubb in stof Ruvido.

Pode bank Fold

Het programma FOLD van Roderick Vos is pure eenvoud, bijna minimalistisch zelfs. De ‘gevouwen’ hoofdsteun geeft ‘m een volstrekt eigen uitstraling en het comfort is bij de ontwikkelaars van Pode natuurlijk in vertrouwde handen. Door zijn modulaire mogelijkheden is FOLD in elk interieur toepasbaar en wordt hij een ode aan zijn gebruiker. “Dit ontwerp moest voor mij een stoere familiebank worden, een bank voor jong en oud. Design om van te genieten. In elke betekenis van het woord.” In onze toonzaal tonen wij u de hoekbank Fold in stof.

Pode bank Swipe

SWIPE is Hollandse nuchterheid met internationale allure. Je voelt het als je gaat zitten, je ziet het aan de elegante lijnen, de rijke siersteek en de uitgebalanceerde verhoudingen. SWIPE is gewoon heel veel bank voor je geld. De bijbehorende poef geeft een extra dimensie aan de bank waar ‘ie bij hoort. In onze toonzaal treft u de bank Swipe in stof.

Pode bank Edit

Super in stof, geweldig in leer! Of in een combinatie van stof met leren bies. De strakke designbank EDIT past in elk interieur, zelfs het meest strakke. Met een beetje kleurenlef geef je de EDIT opeens een heel spannend karakter. Ook met bijpassende poef leverbaar. In onze toonzaal tonen wij u de Edit in stof als getoond.

Pode hoekbank Insert

Op zoek naar een hoekbank met de vormgeving van de EDIT? Kies dan voor het INSERT-programma.Wat te denken van een combinatie van de koppelbank met een chaise longue? Perfect om samen lekker te loungen! Bij de INSERT kies je uit twee verschillende voetjes (Basiq of Needle), die ook gelakt kunnen worden. In onze toonzaal treft u de hoekbank Insert in stof Hallingdal.

Pode fauteuil Transit

Soms is zitten bijna té lekker. In de fauteuil TRANSIT brengt designer Roderick Vos vorm en comfort op een subtiele manier bij elkaar. Met ranke lijnen, een zwevende zitting en pootjes uit gebogen buismateriaal en bovenal een nonchalante, losse stoffering. TRANSIT is leverbaar met een hoge of een lage rug, een keuze die zowel het beeld als het comfort bepaalt. Helemaal wat je zelf het fijnste vindt. En weet je wat er ook schitterend uitziet? Twee fauteuils naast elkaar. Het perfecte plaatje! In onze toonzaal tonen wij u de lage fauteuil (Tranist One) en Danza leer en de hoge fauteuil (Transit Two) in stof Ruvido.

Pode fauteuil Sparkle

Een spetterend draaifauteuiltje met een krachtige retro uitstraling: SPARKLE. Door te variëren met de kleuren van de romp, het zitkussen, de draaivoet en de stiknaden kun je brutale combinaties maken. Ton-sûr-ton of juist fel contrasterend. In onze toonzaal treft u de Sparkle in zowel stof Ruvido als in leer.

 

 

 

Pode salontafel Skitch

SKITCH van Pode; een ‘compositie’ van buizen die met elkaar een tafeltje vormen. Dit uitgekiende design is er in drie maten die je perfect met elkaar kunt combineren en op vele manieren kunt inzetten. Als salontafel of bijzettafel. Het zorgt voor een afwisselend landschap in je woonkamer. In bij elkaar passende kleuren die je afstemt op je interieur.

Roderick Vos: “Mijn interesse in productieprocessen geeft mij vaak ideeën voor nieuwe ontwerpen. In dit geval werd ik geïnspireerd door het laser-snijden van stalen buis. Door zo’n buis niet volledig door te snijden, maar er halve cirkels uit te halen, maak je met deze verschillende onderdelen een constructie voor een onderstel.

Zo is SKITCH ontstaan, door in de werkplaats een compositie van buizen samen te stellen en ze op speelse wijze aan elkaar te lassen.” In onze toonzaal tonen wij u de tafel Skitch in diverse kleuren en afmetingen.