Projectstoffering

Persoonlijk advies

Sinds 1935

4000m2 winkel

Alle topmerken

Projectstoffering: vloerbedekking voor onze zakelijke klanten

Onze afdeling projectstoffering bedient al sinds 1955 onze zakelijke klanten. Wij stofferen zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Dit voor zowel commerciële bedrijven als non-profit instellingen. Tot onze opdrachtgevers behoren bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, de gezondheidszorg, aannemers, architecten, woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen.

Gespecialiseerd in projectstoffering (leveren en monteren van ondervloeren, harde vloeren, zachte vloerbedekking, gordijnen en zonwering voor buiten en voor binnen), leveren wij desgewenst ook het meubilair op het project.

Projectgordijnen

Gordijnen en vitrage werken niet alleen sfeer verhogend in een ruimte, maar zorgen ook voor zonwering en hebben een lichtfilterend, geluidsisolerend en geluidsabsorberend effect. De projectgordijnen en projectvitrages in onze collectie zijn geselecteerd op lichtechtheid, krimp en brandveiligheid. De meeste stoffen wordt gemaakt van Polyester Trevira CS, een vlamvertragende textielvezel welke voldoet aan de hoogste brandveiligheidseisen.

Alle gordijnen in onze collectie worden door ons voor u gemeten, op maat gemaakt en vakkundig opgehangen. Vanzelfsprekend leveren en monteren wij ook de benodigde ophangsystemen voor de gordijnen: Gordijnrails geschikt voor zwaar gebruik, al dan niet elektrisch- of met trekmechanisme bedienbaar, separatierail systemen voor de zorg en douchegordijnrail systemen voor natte ruimtes.

Buitenzonwering voor de zakelijke markt

Ook leveren wij voor de zakelijke markt een breed scala aan binnen- en buitenzonwering, geheel toegespitst op de specifieke wensen, behoeften en prioriteiten qua zonwering voor bedrijfsmatig gebruik. Denk hierbij met name aan screens, buitenjaloezieën en uitvalschermen.

Het belang van de juiste zonwering is groot. Want goede zonwering draagt bij aan een optimaal leef- en werkklimaat. Licht en warmte spelen hierbij een belangrijke rol. Zo zijn bijvoorbeeld kantoorpanden, zorginstellingen en scholen gebaat bij effectieve warmtewering, reductie van hinderlijk en scherp zonlicht maar met behoud van uitzicht.

Binnenzonwering en raamdecoratie

Met binnenzonwering, ook wel raamdecoratie genoemd,  kan men uitstekend het licht reguleren, maar het heeft in vergelijking met buitenzonwering minder warmtewerende eigenschappen. Vanzelfsprekend worden alle producten door ons vakkundig gemeten en gemonteerd.

Onderhoud

Onderhoud vormt voor veel instellingen en bedrijven een sluitpost. Stoffering dient dan ook zo slijtvast en onderhoudsvriendelijk mogelijk te zijn. Zonwering moet tegen een (wind)stootje kunnen, vloeren moeten krasbestendig zijn en tegen agressieve schoonmaakmiddelen bestand zijn. Overigens kunnen wij ook het onderhoud van bijvoorbeeld vloerbedekking en zonwering verzorgen. Onze technisch adviseurs informeren u graag hierover.

Eigen binnenhuisarchitect

Aan de behoefte aan een op maat ingericht project komt ons bedrijf tegemoet met een eigen binnenhuisarchitect. Naast het intekenen van de ruimte en het bepalen van een sfeer, kan zij desgewenst adviseren bij de keuze van kleuren, materialen en decoratie. Dit in nauwe samenwerking met onze technisch adviseurs. De binnenhuisarchitect werkt overigens ook voor onze particuliere klanten.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
Whatsapp: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

I.v.m. Coronalockdown is de winkel gesloten
Wel zijn wij telefonisch bereikbaar:

Maandag 13.00 - 17.00
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag -
Koopzondag -

Koopzondagen

Zondag 28 februari
Zondag 28 maart