https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

PVC vloeren

Een vloer van PVC of vinyl stroken is een kunststof vloer met de uitstraling van een echte houten  of stenen vloer. De totale dikte is 2 mm tot 2½mm en het product is voorzien van een sterke toplaag met structuur. Door de zogenaamde mechanische embossing techniek ontstaat een reliëf en structuur in de toplaag: De structuur van echt hout, metaal of steen: elk barstje en noestje in de stroken is niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar! Het eindresultaat is dat de dessins bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Voordelen PVC

PVC stroken zijn erg slijtvast, gemakkelijk in onderhoud, bestand tegen vocht en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Onze collectie bestaat uit varianten die volledig verlijmd dienen te worden, maar wij leveren ook click PVC: dit wordt net als laminaat los gelegd door middel van een clickverbinding.  

In onze toonzaal treft u een ruim assortiment PVC stroken: de Allura en Novilon PVC collectie van Forbo Flooring, de Lyvin collectie van Quickstep, en de collectie van mFLOR (Metroflor), Beautifloor en Therdex. Van alle collecties zijn showvloeren in de toonzaal aanwezig, of worden groot formaat stalen getoond.