https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

Quick•Step® Royal Dealer

Zirkzee Wonen en Slapen is Quick Step Royal Dealer voor de regio Leiden. In onze ruime
Quick Step studio tonen wij u de gehele Quick Step collectie laminaat en Lyvin PVC vloeren. Overzichtelijk gepresenteerd op grote stalenborden met alle bijbehorende accessoires. Alle Quickstep vloeren worden door onze eigen stoffeerders vakkundig geplaatst.

 

Quick•Step laminaat

Quick Step laminaat is krasbestendig, gemakkelijk te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, licht- en zonbestendig, en door het gepatendeerde Uniclic systeem gemakkelijk te leggen.

 Quick•Step Livyn PVC stroken

Quick Step Livyn is dé comfortabele kwaliteitsvloer met de natuurlijke uitstraling van hout en alle praktische voordelen van kunststof PVC vloeren: Livyn is sterk, slijvast, krasbestendig en dempt het contactgeluid bij het lopen over de vloer. De vloer is door zijn goede warmtegeleiding perfect geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Daarnaast is het, door de beschermende PU-toplaag, makkelijk schoon te houden en door zijn vochtbestendigheid prima toepasbaar in ruimtes als de badkamer en de keuken!

De collectie kan naar keuze met het lijmloze Uniclic kliksysteem zwevend worden gelegd, of volledig op de ondervloer worden verlijmd.