https://www.zirkzeewonen.nl/uploads/images/achtergronden/Ado vitrage Zirkzee Leiden.jpg

Relaxfauteuils en relaxstoelen

In onze toonzaal treft u een uitgebreid assortiment relaxfauteuils: passend in elk interieur, van klassiek tot modern en design.

Alle modellen kunnen worden uitgevoerd in vele actuele stof- en leerkleuren. Tevens zijn bij de meeste modellen relaxfauteuils individuele maatwerk aanpassingen, zoals het aanpassen van zitdiepte of zithoogte, mogelijk.

Relaxstoelen op maat

Kies de best bij u passende stoel door een keuze te maken uit diverse zithoogtes en zitdieptes. Small- Standaard - Medium - Large en Extra Large met een stevigere of zachtere zit; de keuze is aan u!

Ervaar het comfort en kom nu proefzitten bij ons in de winkel. Onze binnenhuisadviseurs zijn u graag van dienst, en geven u uitgebreid en vakkundig advies over de vele mogelijkheden van de relaxfauteuils. Desgewenst geven wij ook advies op maat bij u thuis!

Optimaal comfort met de sta-op-stoel

De relaxfauteuils bij Zirkzee Wonen en Slapen zijn leverbaar met diverse verstel mogelijkheden. Met de hand d.m.v. een trekkoord en gasveer, met 1 of 2 of zelfs 3 motoren elektrisch. Veel van onze modellen kunnen worden uitgerust met het sta-op systeem. Dit systeem is elektrisch te bedienen en vergemakkelijkt het opstaan uit uw fauteuil aanzienlijk. Opstaan was nog nooit zo eenvoudig!

Relaxfauteuil collectie Zirkzee Wonen en Slapen

In onze toonzaal treft u onder andere de relaxfauteuil-collecties van GEALUX en Meubelfabriek de Toekomst: Twice, Volo, Smart, Magic4, Stresso, Preview, Avenue, Subliem en ST'UP.