Selecteer een pagina

Onze service

Persoonlijk advies

4000m2 winkel

Alle topmerken

Wij komen graag bij u over de vloer…

U bent uniek en dat geldt ook voor de wijze waarop u uw woning wilt inrichten. Bij Zirkzee Wonen en Slapen kunt u dan ook oneindig veel combineren! De juiste kleuren, materialen en kwaliteiten. Van tapijt tot parket, van gordijnen tot zonwering, er is volop keuze in onze toonzaal. En als u het op prijs stelt, dan helpen onze binnenhuisadviseurs u ook nog eens flink op weg.

Service aan huis

Als u bij ons een keuze heeft gemaakt, komen wij graag bij u thuis de vloer of het desbetreffende raam opmeten en om ter plekke advies te geven. Hierna ontvangt u een overzichtelijke en complete offerte. Alle materialen die u bij ons koopt, worden door ons bij u thuis bezorgd en vakkundig geïnstalleerd.

Wanneer u niet zeker bent of uw huidige bodem of matras aan vervanging toe is, kunt u gebruik maken van onze “Beddencheck”. Onze slaapspecialist komt dan voor een vrijblijvend slaapadvies bij u thuis en inspecteert uw huidige bed op slijtage en gebreken.

Halen en brengen

Mocht u slecht ter been zijn, dan komen wij graag met bijvoorbeeld tapijt of gordijnstalen bij u thuis. Ook is het mogelijk om door een van onze medewerkers thuis opgehaald te worden voor een bezoek aan onze toonzaal! Vanzelfsprekend brengen wij u na uw bezoek ook weer thuis.

De interieurarchitect

Kiest u voor flinke veranderingen in uw interieur of staat u voor een verhuizing? Maak dan gebruik van onze interieurarchitect! Voor slechts € 500,- komt de interieurarchitect bij u op bezoek, maakt een inrichtingsplan (plattegrond), gecombineerd met advies over kleuren, verlichting, vloerbedekking en gordijnen. En kiest u ervoor om uw nieuwe gordijnen en vloerbedekking bij ons te bestellen, dan ontvangt u ook nog een fikse korting op eerdergenoemde kosten. In sommige gevallen is dit zelfs gratis!

De stoffeerder

Het inzicht, de kennis en ervaring van de stoffeerder maken het grote verschil bij woninginrichting. Oog voor detail, creativiteit, liefde voor producten en interieurs… ze bepalen voor een groot deel de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom zijn onze stoffeerders professionals. Vakmensen die u graag én zorgvuldig van dienst zijn.

Slaapadvies op maat

Het bed wordt gevormd door de bodem, matras, dekbed en kussen. De keuze van het voor u meeste geschikte bed is meer dan een kwestie van ‘even proef liggen’. Een aantal aspecten hebben een duidelijke invloed, Om te beginnen wordt er gekeken naar uw slaaphouding, vervolgens naar uw postuur, uw lengte en gewicht en ten slotte of u een warme of een koude slaper bent. Voor een goed slaapcomfort is een optimale balans tussen u, uw matras en bedbodem essentieel. Onze slaapspecialisten zoeken daarom voor u de beste oplossing bij uw persoonlijke wensen.

Ruime keuze

Op onze beddenafdeling treft u een ruim assortiment kwaliteitsmerken op gebied van bedden, matrassen en boxsprings overzichtelijk gepresenteerd. Wij zijn dus niet gebonden aan slechts één merk of één product. Ons slaapadvies is daarom niet merkgebonden. U kunt op alle verschillende typen bedbodems en matrassen proefliggen.

Omruilgarantie matrassen en kussens

Een groot deel van de door ons gevoerde merken kennen een omruilgarantie voor hun matrassen. Ook hebben wij een assortiment zgn. testkussens welke u een aantal nachten vrijblijvend kunt uitproberen. Vraag hiervoor in de winkel naar de voorwaarden.

Luxaflex® Gallery Gold 20ǀ20 garantie

Als Luxaflex® Gallery dealer bieden wij u, naast de 5 jaar productgarantie, een unieke aanvullende garantie: de 20/20 Gallery Gold garantie op al uw nieuwe raamdecoratie en binnen zonwering. Indien u niet tevreden bent over de aangeschafte  Luxaflex® producten, kunt u deze binnen 21 tot 40 dagen na installatie laten vervangen door een ander Luxaflex® product van dezelfde waarde! Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

De monteur

Al onze slaapsystemen worden bij u thuis bezorgd en vakkundig gemonteerd. Slaapkamerkasten worden thuisbezorgd en desgewenst tegen meerprijs gemonteerd. De kasten van Noteborn en Hülsta worden gemonteerd door de montagedienst van de fabrikant

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576