Slapen

Persoonlijk advies

Sinds 1935

4000m2 winkel

Alle topmerken

Voor lekker slapen zijn wij volledig uitgerust!

Wordt u ‘s ochtends wel eens wakker met een stijve nek of lage rugpijn die na het opstaan weer vrij snel verdwijnt? De oorzaak kan liggen aan de kwaliteit van uw slaapsysteem of de manier waarop u in bed ligt. Wanneer de bedbodem en matras onvoldoende steun bieden aan de wervelkolom, heup en bekken kan dit lichamelijke problemen tot gevolg hebben. Het matras biedt onvoldoende steun als het te hard, te zacht of versleten is. Bij een te hard matras kunnen uw heup, bekken en schouder onvoldoende wegzakken waardoor er een ongezonde kromming aan de rug ontstaat. Dat kan tot rugpijn of nekklachten leiden.

Slaapadvies op maat

Het bed wordt gevormd door de bodem, matras, dekbed en kussen. De keuze van het voor u meeste geschikte bed is meer dan een kwestie van ‘even proef liggen’. Een aantal aspecten hebben een duidelijke invloed, Om te beginnen wordt er gekeken naar uw slaaphouding, vervolgens naar uw postuur, uw lengte en gewicht en ten slotte of u een warme of een koude slaper bent. Voor een goed slaapcomfort is een optimale balans tussen u, uw matras en bedbodem essentieel. Onze slaapspecialisten zoeken daarom voor u de beste oplossing bij uw persoonlijke wensen.

Ruime keuze

Op onze beddenafdeling treft u een ruim assortiment kwaliteitsmerken op gebied van bedden, matrassen en boxsprings overzichtelijk gepresenteerd. Wij zijn dus niet gebonden aan slechts één merk of één product. Ons slaapadvies is daarom niet merkgebonden. U kunt op alle verschillende typen bedbodems en matrassen proef-liggen.

Auping bedden en matrassen

Zirkzee Wonen en Slapen is Auping Select Dealer: In onze Auping shop van 200m2 treft u het volledige assortiment matrassen, comforttoppers, spiraalbodems, AVS Original boxsprings, Criade boxsprings, Kiruna boxsprings, Original, Auronde, Essential, Match, Royal, dekbedovertrekken en accessoires. Auping werkt elke dag aan het bedenken en maken van de meest comfortabele en frisse bedden. U slaapt beter, u wordt uitgerust wakker, u ziet er beter uit, u voelt zich beter: Auping nights, Better days.

De Auping Royal is het neusje van de zalm binnen de Auping spiraalbodem collectie: deze bedbodem combineert optimaal comfort met een eigentijds design. De bodem is helemaal af te stellen op uw lichaam door gebruik te maken van unieke technologische snufjes. De Auronde staat voor al ruim 40 jaar tijdloos design. De Auronde is leverbaar in drie verschillende hoogtes en desgewenst leverbaar als deelbaar ledikant. Combineer dit bed met de spiraalbodems en matrassen van Auping en je bent verzekerd van optimaal slaapcomfort.

De Auping Essential is met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord een echt bed voor de designliefhebber. Dit bed is ontworpen door het Berlijnse ontwerpduo Köhler&Wilms.  De Auping Match is kiezen voor het bed dat bij jou past. Design betekent voor Auping dat er met aandacht en oog voor detail aan een product is gewerkt. Dat zie je ook terug bij de Match waar een perfecte balans gevonden is tussen comfort, eigenheid en tijdloos design.

Met de Auping Original boxspring kies je voor de perfecte basis voor in je slaapkamer. Optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS®).  Leverbaar in zowel vlakke- als elektrisch verstelbare uitvoering, naar keuze met of zonder hoofd- en/of voetbord. Met de keuze voor de Criade boxspring heb je een echte eye-catcher in je slaapkamer. Eentje die helemaal past bij jouw stijl. Een eigentijds ontwerp met het optimale comfort.

De Kiruna boxspring is de meest luxe boxspringserie uit de Auping collectie. Het slaapsysteem onderscheidt zich niet alleen door de luxe uitstraling, maar ook door het ongeëvenaarde ligcomfort van de 7-zone Kiruna pocketvering matrassen. Doordat de Kiruna boxspring op een Auping spiraalbodem is opgebouwd, wordt het comfort van Scandinavisch slapen, gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke materialen als rubber en paardenhaar, gecombineerd met de frisheid van een ventilerende boxspring. Zo bent u verzekerd van een heerlijke nachtrust en een energieke start van uw dag.

Op onze Auping pagina treft u een overzicht van de actuele Auping collectie in onze toonzaal.

Hülsta slaapkamer collectie

In onze toonzaal treft u de Hülsta slaapkamer programma’s Metis Plus, Lunis, Multi Varis, Multi Bed, en een kastenstudio met Multi Forma II draaideurkasten, zweefdeurkasten en schuifdeurkasten voor de slaapkamer.

De naam zegt alles: het innovatieve kastsysteem Multi-Forma II is vanwege zijn veelzijdigheid uitermate geschikt voor een inrichting exact naar wens – en maat. Velerlei frontdesigns en unieke tussenbouwelementen maken Multi-Forma II bijzonder en exclusief. Zowel kasttypes met draai- en vouwdeuren als slaapkamerkast met tv-vak of ruime schuifdeurkast zijn verkrijgbaar.

Metis plus schittert met stralende hoogglans, naar wens gecombineerd met natuurlijk eiken of elegant noten. Naast ruime schuifdeurkasten bieden de draai- en vouwdeurkasten van Metis plus de optie om met tussenbouwelementen een tv-indeling of verlicht vitrinevak te creëren. Nachtkastje en commode komen zowel hangend als op poten goed voor de dag en zorgen voor ontspannen geordendheid.

Fantastisch veelzijdig: het uitgebreide bijmeubelprogramma Multi-Varis biedt een ruime keuze aan hoogwaardige uitvoeringen in hout, lak en hoogglans. Dankzij de vrije combinatie van romp, fronten, vakken, grepen, sokkels en accenten kunnen commode, sideboard of nachtkastje naar wens als solitair worden samengesteld, maar ook aan een van de andere lijnen van hülsta worden aangepast. Met het nieuwe veelzijdige Hülsta slaapkamerprogramma Multi Bed stelt u zelf het bed volledig samen naar uw wensen: combineer hout met lak, en er is keuze uit hoofdborden in stof, leer en hout. Ook is Multi Bed leverbaar in verschillende lighoogtes.

In onze toonzaal treft u een groot aantal modellen uit de deze Slaapkamer collectie. Op onze Hülsta pagina treft u een overzicht.

ErgoSleep: Maatwerk matrassen en boxsprings

Elk mens is uniek en heeft daarom behoefte aan een individuele slaapoplossing! Sinds 1985 werken de Ergosleep®-specialisten aan innovatieve slaapsystemen die ergonomisch grensverleggend zijn. Met Ergosleep® heeft u toegang tot persoonlijk en op maat aangepast slaapcomfort, dankzij het unieke Slaap-DNA®-concept. Een echte Slaap-oplossing op maat dus.

Terwijl bij een gewone lattenbodem of boxspring de latten en veren voor iedereen op dezelfde manier meebuigen, met een beperkte ondersteuning tot gevolg, worden de Ergosleep®-bedbodem en matras echt afgestemd op het lichaamsprofiel van de klant. Dat maakt elk Ergosleep®-bed net zo uniek als de persoon die erop slaapt! Een revolutionair idee, dat volstrekt uniek is op de markt. Uw Slaap-DNA® wordt met behulp van een geavanceerd computersysteem gemeten in de Ergosleep cocon. Daarbij worden uw gewicht, lichaamsbouw, voorkeurslaaphoudingen en lichaamsprofiel met digitale perfectie in kaart gebracht. Dit persoonlijke Slaap-DNA®, dat dus voor iedereen verschilt, vormt de basis van het Ergosleep®-slaapsysteem.

De Ergosleep® BS1 is dé basisboxspring, beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes. De BS1-boxspring is niet op maat van je Slaap-DNA®, maar beschikt wel over een vooringesteld basisprofiel dat hoofd, schouders, heupen en benen een ergonomische ondersteuning biedt. Boxspring BS2 is comfortabel slapen, met uw Slaap-DNA® in uw boxspring. Niemand is qua vorm recht en strak, en vandaar dat ook uw boxspring daar een rol in heeft. Deze prachtige voorgevormde boxspring voorzien is een combinatie van het juiste matras en ongeëvenaard maatwerk. De stoffering is perfect uitgevoerd door de toepassing van mooie stoffen en fraaie zadelstiksels.

Boxspring BS3 telt, zoals de naam doet vermoeden, 3 instelbare hoogteposities. Zo kunnen de zones voor uw schouders, lenden en heupen in lijn met uw SLAAP-DNA® ingesteld worden. Dit bed kan u op elk moment thuis zelf aanpassen, zodat uw bed doorheen de tijd steeds naadloos aansluit bij uw slaapprofiel. Opbouw met gezoneerde pocketveren voor een actieve lichaamsondersteuning en homogeen ligcomfort.

Kiest u voor de boxsprings van Ergosleep®, dan heeft u voortaan elke nacht het gevoel in een 5-sterrenhotel te slapen. Lees meer informatie op onze Ergosleep pagina en kom eens langs voor echt persoonlijk slaapadvies.

M line, Sleep well. Move Better

Zirkzee Wonen en Slapen is M line 5* dealer. In onze toonzaal kunt u de gehele collectie Mline Cool Motion matrassen uitproberen in onze uitgebreide slaapstudio. Daarnaast tonen wij u de volledige collectie kussens, boxsprings en Multi Motion bedden. Met M line producten haalt u kwaliteit in huis. Dankzij uitvoerige TUV en TNO testen zijn kwaliteit en duurzaamheid van alle producten gegarandeerd. Daarnaast zijn alle producten ook LGO en öko-tex gecertificeerd.

M Line Cool Motion matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco-elastich materiaal welke zich exact naar de contouren van uw lichaam vormt. Hierdoor zorgen de Slow Motion matrassen voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en een betere bloedsomloop tijdens het slapen. Meer weten over welke het beste bij ú past? In onze toonzaal treft u de Cool Motion III, IV, V, VI, VII en VIII.

Een groot deel van de M line en Pillow You kussens zijn gemaakt van het revolutionaire visco-elastisch schuim. De kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Perfect voor een M line boxspring. Deze combineren ergonomisch design met een veelvoud aan opties, accessoires en stofkleuren om geheel naar eigen wens een boxspring samen te stellen. Er is een breed scala aan mogelijkheden, zo is er de keuze uit de vlakke of elektrisch verstelbare varianten.

De Intense boxspring heeft een prachtige klassieke uitstraling, maar van binnen is deze boxspring hypermodern. Net als uw matras is de Intense namelijk uitgerust met de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Anders dan de Intense staat de Ultimate boxspring niet op 4 poten, maar op een frame dat rondom de hele box loopt. Dankzij zijn grote aanpassingsvermogen zorgt de Ultimate voor een optimaal ligcomfort, omdat uw schouders en rug precies de juiste ondersteuning krijgen.

Lange tijd bepaalde de hoogte van een boxspring de mate van comfort. De Superior boxspring bewijst dat een slank design volledig topcomfort kan bieden. Door de toepassing van een revolutionair frame met mini pocketveren is de hoogte teruggebracht tot slechts de helft van een gewone boxspring. De Multi Motion bedbodem is verkrijgbaar als stand alone bedbodem en als inleg bedbodem. De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard uitgerust met een nekverstelling en een draadloze afstandsbediening.

Kijk alvast even op onze M-line pagina om een idee te krijgen van het aanbod in onze toonzaal.

Avek bedden en matrassen

Avek beddenSinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Hun kennis en ervaring ontwikkelt zich al drie generaties lang en ze maken vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen ze een optimaal slaapcomfort waarborgen. Uw nachtrust is hun missie en daarom maakt Avek uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.

De 1927 boxspring: Een comfortabel bed, gemaakt met kwalitatief goede materialen met een aangename prijsstelling. De basis van elke 1927 boxspringbed is de goed ondersteunende boxspring met een duurzame pocketvering. Uw lichaam wordt door de combinatie van de box, de royale pocketveringmatras en de luxe topmatras optimaal ondersteund. Het matras heeft 7 comfortzones in zowel de luxe ‘Innerzone latex’ afdeklaag als in de pocketveringkern.

Matras Ninety is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct! Het matras heeft een kern van thermisch geharde 6-slags pocketveren, waardoor de matras een lange levensduur heeft en lang zijn veerkracht behoudt. Voor de Ninety matrassen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.

Veel mensen hebben in de herfst en winterperiode last van koude voeten. Gelukkig biedt de Avek voetverwarming daarvoor een prima oplossing, hiermee geniet u van aangenaam warme voeten in bed en tijdens het inslapen. De verwarming wordt na gebruik via de timerfunctie automatisch weer uitgeschakeld. De voetverwarming is optioneel o.a. leverbaar op de Avek Ninety matrassen en topmatrassen van de Ninety boxspring en 1927 boxspring.

Voor elke slaapwens is er een flexibele oplossing, ook voor onverwachte logés. Zo hebben we dubbeldivanbedden Duet en Twin waar je snel een tweepersoonsbed van maakt. Na het opruimen nemen onze ruimtebesparende bedden minimale ruimte in. Het tweepersoonsdivanbed bestaat uit een bovenbed met bijbehorend onderschuifbed. Zo bent u altijd klaar voor onverwachte logés.

De Avek vouwbedden Click en Wing zijn zeer geschikt voor logés. Met handige wieltjes heeft u het bed zo klaargezet. Geen gasten? In een handomdraai vouwt u het vouwbed gemakkelijk weer op. Uw gasten worden uitgerust wakker door het comfortabele schuimmatras en de ventilerende spiraalbodem. De Wing is een comfortabel en compact vouwbed van 80 cm breed, voor een aantrekkelijke prijs. Vouwbed Click wordt standaard geleverd met een goed schuimmatras van 12 centimeter dik.

Op onze Avek pagina treft u een overzicht van de actuele collectie in onze toonzaal.

Noteborn maatwerk kasten

De vakmensen van Noteborn combineren de allerlaatste technieken met ambachtelijk handwerk, materiaalkennis en oog voor detail. Hierdoor zijn ze als geen ander in staat hoogwaardig maatwerk te leveren zoals bij de modellen Quader, Match, Swing, Move, Country, Couture, Vice Versa, Matrix, Nano, Cross, Flex & Classic. Alleen het beste is goed genoeg en is de basis voor uw unieke op maat vervaardigde kast.

Elke Noteborn Inloop kast & zweef- of schuifdeur wordt van hoogwaardige materialen voor u persoonlijk naar uw uitgesproken wens op maat vervaardigd in de Noteborn fabriek in Heerlen, Nederland. Een Noteborn kast is natuurlijk geen massaproduct maar een unicaat. Kastwanden, dressings, inloopkasten en sideboards met een heel eigen karakter. Volledig aangepast aan uw voorkeuren, persoonlijke smaak en interieur. Maatwerk gaat om veel meer dan de juiste afmetingen, het gaat om een oplossing die volledig bij u past. Noteborn Individuals zijn stuk voor stuk persoonlijkheden. Unieke oplossingen in opbergen en organiseren.

Er zijn slechts twee dingen van belang zijn voor de ideale slaapkamerkast: design en gebruiksgemak. Beide aspecten zijn zó persoonlijk dat Noteborn ervoor heeft gekozen vrijwel alleen nog maar individuele producten te maken. De fabrikant ontwerpt een brede collectie basiselementen, stijlen en vormen voor u.

Lees meer op onze Noteborn pagina over hoe ze met hun 3d visualisatie programma uw eigen individual linnenkast of walk-in-closet maken.

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen

 

Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, acties & aanbiedingen en een portie maandelijkse inspiratie? Geef u dan op voor onze nieuwsbrief.