Boxsprings

Persoonlijk advies

Sinds 1935

4000m2 winkel

Alle topmerken

Boxsprings

Het klassieke slapen op een hotelbed: een gestoffeerde bak, voorzien van een binnenvering interieur, als bedbodem waarop een matras ligt. Boxsprings hebben een ‘hogere veerweg’ en veren over het totale oppervlak mee, waardoor uw lichaamscontouren perfect worden ondersteund. Boxsprings slapen daardoor heerlijk, het lichaam wordt overal diepdragend ondersteund. En niet alleen in het midden, ook aan de zijkanten ervaart u soepel ligcomfort. Bovendien heeft de boxspring een uitstekende ventilatie. Boxsprings zijn wel wat beweeglijkere bedbodems die langer nadeinen dan bijvoorbeeld spiraalbodems.

Veelzijdig

Van alle matrasdragers is de boxspring de meest veelzijdige. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een uitgebreide collectie actuele bekledingsstoffen. Ook kunnen boxsprings voorzien worden van een hoofdbord en/of een voetbord naar keuze. Desgewenst kunt u ook nog kiezen uit verschillende (elektrische) verstel-mogelijkheden! Zo kunt u dus een bed samenstellen naar eigen wens. Een boxspring is geschikt voor alle type matrassen.

Onze merken

In onze collectie treft uw een uitgebreide collectie boxsprings van de beter merken: Onder meer diverse boxspring modellen van Auping, ErgoSleep, MLine en Avek.

ErgoSleep

Biedt een echte Slaap-oplossing op maat. Terwijl op een gewone boxspring de veren voor iedereen op dezelfde manier meebuigen, met een beperkte ondersteuning tot gevolg, worden de Ergosleep®-boxspring en matras echt afgestemd op het lichaamsprofiel van uzelf. Dat maakt elk Ergosleep®-bed net zo uniek als de persoon die erop slaapt! Een revolutionair idee, dat volstrekt uniek is op de markt. LEES MEER

 

Auping

De Original boxspring is opgebouwd op een spiraalbodem en vormt samen met de Auping matras een compleet, ademend bed. De Criade is een boxspring met een prachtig metalen onderstel. U kunt bij beide modellen kiezen uit verschillende verstel-mogelijkheden. Verder kunt u kiezen uit een prachtig stoffenassortiment. Ook zijn er boxspring combinaties leverbaar met gestoffeerde matrassen en bijbehorende comforttopper.
Er is al een Auping boxspring inclusief matrassen van € 1.795,-
LEES MEER

MLine

Met de MLine Box I kiest u voor een uniek compleet slaapsysteem, bestaand uit een boxspring bedbodem en MLine drukverlagend matras! De Box I beschikt net als de MLine matrassen over ergonomische comfortzones bij de schouder- en heupzone. Het resultaat is een ongekende slaapsensatie! Tevens biedt MLine de Runnerbox op basis van een pocketvering binnenwerk.
Deze boxspring is, compleet inclusief matrassen, al leverbaar vanaf € 1.999,-
LEES MEER

Avek

In 1927 ontstond in het Friese Surhuisterveen het idee bij Roel Kok om bedden op maat te gaan maken. Het is uit dit simpele, nuchtere en innovatieve idee dat in 1927 Avek werd geboren. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Dit zegt alles over de oprichter en over hoe hij zijn dingen deed. Ondanks het feit dat de bedstee inmiddels is verdwenen, zijn veel dingen bij het oude gebleven.
Er is al een complete Avek boxspring met matrassen, hoofdbord én comforttopper vanaf € 2.395,-
LEES MEER

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen