Ledikanten

Persoonlijk advies

Sinds 1935

4000m2 winkel

Alle topmerken

Slaapkamer inrichten

Bent u op zoek naar een complete slaapkamer? Of alleen een nieuw ledikant? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

In onze toonzaal tonen wij een uitgebreid assortiment ledikanten: van klassiek tot modern, van lak tot hout. Zowel in éénpersoons als lits-jumeaux opstelling, desgewenst op comforthoogte om het in- en uitstappen te vergemakkelijken.

Auping:

Auping bedden en ledikanten Zirkzee Leiden

In onze Auping Select shop van 200m2 treft u het volledige assortiment Auping ledikanten van dit Nederlandse kwaliteitsmerk uit Deventer: Original, Auronde, Essential, Match en Royal.
LEES MEER

 

Hülsta:

Hülsta slaapkamers en ledikanten Zirkzee LeidenIn ons Hülsta Design Center treft u de Hülsta slaapkamer programma’s Metis Plus, Lunis, Multi Varis, en een kastenstudio met Multi Forma II draaideurkasten en schuifdeurkasten voor de slaapkamer. Wij adviseren u vooraf contact met ons op te nemen indien u een specifiek model in onze toonzaal wil bewonderen.
LEES MEER

Vroomshoop bedden:

Vroomshoop bedden en ledikanten Zirkzee Leiden

De Nederlandse fabrikant Vroomshoop meubelen heeft een breed assortiment comfortledikanten. Door de comforthoogte stapt u makkelijker in- en uit bed. Veel van de Vroomshoop ledikanten zijn deelbaar, waardoor u het bed gemakkelijker kunt opmaken. Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, stijl en comfort staan centraal bij alle Vroomshoop ontwerpen. Luxe eenvoud of eenvoudige luxe: succesvol slapen vindt u bij Vroomshoop.
LEES MEER

Mintjens:

Nieuw in onze collectie: De slaapkamers van de Belgische fabrikant Mintjens. Deze fabrikant  heeft een passie voor hout en dat is duidelijk zichtbaar in de afwerking van hun ledikanten! 

Van industrieel stoer (slaapkamer Bronx) tot Scandinavisch (ledikant Stuga), maar ook stoere deelbare ledikanten (ledikant Eden) behoren tot onze collectie. 

 

Zorgbedden:

Zorgbedden Zirkzee LeidenWanneer u zorg nodig heeft, biedt een hoog/laag bed vaak alle functies die het voor u en uw verpleger iedere dag weer gemakkelijk maakt, zowel voor zorgsituaties thuis als in verzorgingshuizen. Onze collectie zorgbedden is leverbaar in mooie hout- of lakkleuren die uw slaapkamer prettig en sfeervol maken. Functionele bedden met alle gemakken voor zorgtoepassingen, maar toch met het gevoel van uw eigen sfeervolle slaapkamer.
LEES MEER

 

Zirkzee Wonen en Slapen

Lammenschansweg 138
2321 JX Leiden

T: 071-5323848
M: info@zirkzeewonen.nl

Kvk-nummer: 2800 7576

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 9.30 - 17.30
Woensdag 9.30 - 17.30
Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag 9.30 - 17.30
Zaterdag 9.30 - 17.30
Koopzondag -

Koopzondagen